ΚΟΣΜΟΣ

Η συνοδός πολυτελείας που απειλούσε ΗΠΑ – Ρωσία έλυσε την σιωπή της στο CNNi

Η συνοδός πολυτελείας που απειλούσε ΗΠΑ – Ρωσία έλυσε την σιωπή της στο CNNi
nastya_rybka.ru/Instagram

Η συνοδός πολυτελείας από τη Λευκορωσία που ισχυριζόταν ότι έχει στοιχεία αναφορικά με την προσπάθεια της Ρωσίας να αναμειχθεί στις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ, αποκάλυψε στο CNNi πως Ρώσοι μυστικοί πράκτορες την διέταξαν για μην μιλήσει σχετικά με τις επαφές που είχε με μεγιστάνα ο οποίος συνδέεται με την καμπάνια του Ντόναλντ Τραμπ.

Η Αναστάζια Βασουκέβιτς, είχε πρωταγωνιστήσει στα πρωτοσέλιδα του διεθνούς Τύπου μετά τη σύλληψή της στη Ταϊλάνδη το 2018. Τότε ισχυριζόταν πως είχε στη διάθεσή της αποκαλυπτικές μυστικές συνομιλίες, τις οποίες είχε καταγράψει κατά τη διάρκεια της περιόδου που διατηρούσε δεσμό με τον δισεκατομμυριούχο Όλιγκ Ντεριπάσκα. Οι μυστικές συνομιλίες, όπως διατεινόταν, θα έριχναν «φως» στους δεσμούς του Τραμπ με τη Ρωσία.

Σε αποκλειστική της συνέντευξη στο αμερικάνικο δίκτυο την Πέμπτη, η Βασουκέβιτς δήλωσε πως οι ρωσικές μυστικές υπηρεσίες την διέταξαν να μην μιλάει για τον Ντεριπάσκα, ο οποίος συνδέεται με τον πρώην επικεφαλής της καμπάνιας του Τραμπ, Πολ Μάναφορτ.

«Είχαμε μία κουβέντα όταν ήμουν στη ρωσική φυλακή», δήλωσε. «Μου ξεκαθάρισαν τι πρέπει να κάνω, τι πρέπει να πω και τι όχι». Ερωτώμενη τι της είπαν συγκεκριμένα απάντησε: «Μου είπαν ‘’Μην αγγίζεις (σ.σ. το θέμα) του Ντεριπάσκα πλέον’’».

https://www.instagram.com/p/BftWeUYjqBk

Το μοντέλο, που είναι γνωστό με το όνομα Nastya Rybka στα social media, πέρασε περίπου ένα χρόνο σε φυλακές της Ταϊλάνδης πριν απελαθεί και τεθεί υπό κράτηση στη Ρωσία. Αφέθηκε ελεύθερη την προηγούμενη εβδομάδα.

«Τα όσα είπα έσωσαν τη ζωή μου»

Όπως είχε πει στο CNNi στο παρελθόν, είχε γίνει μάρτυρας συναντήσεων του μεγιστάνα με τρεις Αμερικανούς, που, όμως, δεν είχε κατονομάσει. Πλέον, δηλώνει πως είπε ότι είπε μόνο και μόνο για να σώσει τη ζωή της.

Ερωτώμενη αν μετάνιωσε για τα όσα δήλωνε σχετικά με τις αποδείξεις που έχει στη διάθεσή της, η Βασουκέβιτς τόνισε: «Νομίζω πως έσωσα τη ζωή μου, πώς μπορώ να μετανιώνω; Εάν οι δημοσιογράφοι δεν είχαν έρθει τότε και η ιστορία δεν είχε γραφτεί από τις εφημερίδες, ίσως να ήμουν νεκρή τώρα».

https://www.instagram.com/p/BfvCxOVjcC7

Ο Όλιγκ Ντεριπάσκα αρνείται πως είχε οποιαδήποτε σχέση με την Βασουκέβιτς, όμως το όνομά του συνεχίζει να εμπλέκεται σε υποθέσεις που έχουν κάνουν με τις ΗΠΑ. Ο Τραμπ, έχει, επανειλημμένως, αρνηθεί πως υπήρξε ρωσικός δάκτυλος στις προεδρικές εκλογές του 2016.

Η νεαρή ζήτησε συγνώμη από τον Ντεριπάσκα, καθώς έθιξε την υπόληψή του.

Belarusian 'sex coach' says she was warned to keep quiet about oligarch Oleg Deripaska, by

ΔΗΜΟΦΙΛΗ