ΚΟΣΜΟΣ

Η αποστομωτική απάντηση τυφλής 11χρονης σε δημοσιογράφο γίνεται viral

Η αποστομωτική απάντηση τυφλής 11χρονης σε δημοσιογράφο γίνεται viral
screen grab από βίντεο

Με ταχύτατους ρυθμούς διαδίδεται στα κοινωνικά δίκτυα τις τελευταίες ημέρες βίντεο από παλαιότερη συνέντευξη 11χρονου τυφλού κοριτσιού, το οποίο «αποστόμωσε» δημοσιογράφο που της έκανε άβολη ερώτηση.

Όπως φαίνεται σε αυτό, η δημοσιογράφος του NBC News, Kristen Dahlgren κάνει μια μάλλον άστοχη ερώτηση στην 11χρονη Faith Murray, θέλοντας να μάθει αν υπάρχει κάτι που δεν μπορεί να κάνει.

«Να δω», είναι η αποστομωτική απάντηση της Faith στη δημοσιογράφο. Ακολουθεί μια άβολη στιγμή, με τη δημοσιογράφο να γελάει αμήχανα, έχοντας καταλάβει τη γκάφα της.

Θέλοντας, ωστόσο, να συνεχίσει τη ροή της συνέντευξης, κάνει την ερώτηση πιο συγκεκριμένη: «Υπάρχει κάτι άλλο που δεν μπορείς να κάνεις, πέρα από αυτό;», τη ρωτάει, λοιπόν, για να πάρει την εξής απάντηση: «Εμμ… όχι».

Η συνέντευξη έγινε τον Δεκέμβριο του 2018, ωστόσο ξαναβγήκε στο προσκήνιο τώρα, όταν την ανήρτησε μία χρήστης στο twitter, η οποία αναρωτήθηκε αν όντως η δημοσιογράφος έκανε την εν λόγω ερώτηση.

Μέσα σε λίγες μέρες, η ανάρτηση του βίντεο έγινε viral, έχοντας κάνει 3,8 εκατομμύρια προβολές και 240.000 retweets.

Πολλοί χρήστες, μάλιστα, δεν σχολίασαν αρνητικά μόνο τη συνέντευξη, αλλά και τη λεζάντα με την οποία είχε προβληθεί στην τηλεόραση τότε, η οποία ήταν η εξής: "11χρονη ραδιοφωνική παραγωγός εμπνέει την Αμερική με την ελπιδοφόρα ματιά της". Όπως επεσήμαναν, η λέξη «ματιά» για το εν λόγω θέμα ήταν εντελώς άστοχη.

Αναγνωρίζεται, όμως, από όλους η απάντηση της 11χρονης, η οποία δείχνει γεμάτη αυτοπεποίθηση.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ