ΚΟΣΜΟΣ

«Ήταν πράγματι παιδόφιλος»: Η υπηρέτρια του Μάικλ Τζάκσον «σπάει» τη σιωπή της

«Ήταν πράγματι παιδόφιλος»: Η υπηρέτρια του Μάικλ Τζάκσον «σπάει» τη σιωπή της
YouTube

«Ήταν πράγματι παιδόφιλος»: Αυτό ισχυρίζεται η Άντριαν ΜακΜάνους, η υπηρέτρια που δούλευε στη Neverland, το ράτνσο του Μάικλ Τζάκσον, μην αφήνοντας κανένα περιθώριο αμφιβολίας, σχετικά με τις καταγγελίες σε βάρος του για ασέλγεια και σεξουαλική κακοποίηση ανήλικων αγοριών.

Η ΜακΜάνους επί τέσσερα χρόνια είχε την ευθύνη της καθημερινής καθαριότητας του δωματίου του βασιλιά της ποπ. Σε συνέντευξή της στη Daily Mail, «σπάει» τη σιωπή της και προχωρά σε αποκαλύψεις «φωτιά».

Σύμφωνα με την ίδια, ο Μαικλ Τζάκσον ήταν ένας παιδόφιλος-αρπακτικό, που κακοποίησε σεξουαλικά «δεκάδες» παιδιά, καταγράφοντας, μάλιστα τις αρρωστημένες πράξεις του και κρύβοντας το υλικό σε μια μυστική βιβλιοθήκη στο ράντσο του.

Προχωρώντας ένα βήμα παραπέρα, η Μακ Μάνους δήλωσε ότι υπήρξε αυτόπτης μάρτυρας των περιπτύξεών του με μικρά παιδιά, ενώ είδε και τη στοίβα των sex tape που διατηρούσε.

Ο σταρ έφερνε πολλά αγόρια στο ράντσο, τα οποία οδηγούσε στην κρεβατοκάμαρά του, ενώ εκείνη στο τέλοςκαθάριζε τα σοκαριστικά «ευρήματα» που έδειχναν τι είχε προηγηθεί.

Η ίδια είχε μαζέψει πολλές φορές τα εσώρουχα του Τζάκσον και μικρών αγοριών από το τζακούζι και τις μπανιέρες του σπιτιού, ενώ έβλεπε επανειλημμένα παιδιά να κυκλοφορούν σχεδόν γυμνά στο σπίτι. Επιπλέον, είχε δει με τα μάτια της τον ποπ σταρ να κάνει μπάνιο μαζί με γυμνά αγόρια.

Εντύπωση της είχε προκαλέσει και το γεγονός ότι σε όλα τα δωμάτια του σπιτιού, υπήρχαν κρυμμένα σε πολλά συρτάρια σωληνάρια με βαζελίνη και άλλα περίεργα αντικείμενα, όπως βιβλία για τον αυνανισμό.

«Όταν τον έβλεπα με μικρά αγόρια, πάντα τους κρατούσε το χέρι και τα φιλούσε. Ανταγωνίζονταν μεταξύ τους για το ποιο θα κέρδισε την προσοχή του. Ήταν ένα πολύ παράξενο εργασιακό περιβάλλον για μένα», λέει σήμερα η γυναίκα και προσθέτει ότι ο σταρ είχε εμμονή με φωτογραφίες μικρών παιδιών.

Αποκαλύπτει ακόμα ότι ο πρώην εργοδότης της είχε μανία με τις κάμερες και περνούσε μεγάλο μέρος της μέρας τραβώντας σε βίντεο τους μικρούς του καλεσμένους.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ