Τούρκος ηλικιωμένος καταδικάστηκε να διαβάσει 24 βιβλία για τον... Ερντογάν!
Τιμωρία να διαβάσει μια λίστα βιβλίων για τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και να κάνει περίληψη, επέβαλε δικαστήριο της Τουρκίας σε 75χρονο στην Κωνσταντινούπολη, επειδή προσέβαλε τον Τούρκο πρόεδρο σε καφενείο!
Όπως μεταδίδουν τουρκικά μέσα ενημέρωσης, πρόκειται για τον 75χρονο Αλί Σαχίν, ο οποίος θα πρέπει να διαβάσει 24 βιβλία που έχουν σχέση με τον Τούρκο πρόεδρο, το Ισλάμ και την ιστορία της Τουρκίας.
Ο 75χρονος αρνείται πάντως ότι προσέβαλε ή συκοφάντησε κατά του Τούρκου προέδρου, υποστηρίζοντας ότι κάποιος τον «κάρφωσε» στην αστυνομία, η οποία εμφανίστηκε ξαφνικά στο καφενείο που συχνάζει και τον συνέλαβε με την κατηγορία της συκοφαντίας.
Παρ΄ όλο που ο δικηγόρος του υπέβαλε ένσταση κατά της απόφασης, ο 75χρονος δήλωσε ότι θα συμμορφωθεί ξεκινώντας μάλιστα αμέσως ανάγνωση, σύμφωνα με το ΚΥΠΕ.
«Είμαι 75 ετών, δεν θέλω να ασχοληθώ με αυτά, αλλά σύντομα θα ξεκινήσω το διάβασμα», φέρεται να δήλωσε ο Αλί Σαχίν.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κτηματολόγιο: Προς παράταση προθεσμίας σε αρκετές περιοχές
Καιρός: Ψυχρή εισβολή θα σαρώσει τη χώρα – Πότε θα χιονίσει στην Αττική
«Ο Ιησούς ήταν Έλληνας»: Τι υποστηρίζει ντοκιμαντέρ της Amazon
Γρίπη: Σε έξαρση ο Η1Ν1 στην Ελλάδα - Τι αποκαλύπτουν στοιχεία του ΚΕΕΛΠΝΟ
SPONSORED
Ανδρουλάκης: «Αναγκαία η πολιτική αλλαγή στις επόμενες εθνικές εκλογές»
17:05
Πανελλήνιες 2026: Τι χρειάζεται να έχoυν μαζί τους οι υποψήφιοι των εξετάσεων
17:00
Αδιανόητο τροχαίο στον Καναδά: Μοτοσικλέτα κατέληξε να κρέμεται από φανάρι (vids)
16:54
Ισπανικό υπουργείο Υγείας: Ασυμπτωματικοί όλοι οι επιβάτες του κρουαζιερόπλοιου με τον χανταϊό
16:42