ΚΟΣΜΟΣ

«Εισέβαλε» σε εγκαταλελειμμένο γκαράζ για να καπνίσει και βρήκε μέσα μια τεράστια... τίγρη!

«Εισέβαλε» σε εγκαταλελειμμένο γκαράζ για να καπνίσει και βρήκε μέσα μια τεράστια... τίγρη!
Φωτογραφία Αρχείου Pixabay

Ένας νεαρός άνδρας στο Χιούστον του Τέξας ήθελε να στρίψει και να καπνίσει ένα τσιγάρο, οπότε αποφάσισε να βρει «καταφύγιο» σε ένα εγκαταλελειμμένο -ή και όχι- γκαράζ. Εκεί, συνειδητοποίησε πως… δεν ήταν μόνος.

Σύμφωνα με όσα εξομολογήθηκε στις Αρχές, ο Αμερικανός άνοιξε τη σκουριασμένη πόρτα του γκαράζ, θεωρώντας πως πρόκειται για εγκαταλελειμμένο χώρο, αφού δεν είχε δει καμία κίνηση για αρκετό καιρό.

Αφού κατάφερε να εισέλθει στο γκαράζ, άνοιξε ένα φακό για να δει προς τα πού θα κινηθεί. Τότε ήταν που αντίκρισε έντρομος μία... πελώρια τίγρη! Ευτυχός για αυτόν, το άγριο θηρίο ήταν κλειδωμένο στο κλουβί του.

Τότε ο «εισβολέας» έσπευσε να καλέσει την αστυνομία, η οποία αρχικά υπέθεσε πως η χρήση ναρκωτικών είχε προκαλέσει παραισθήσεις στον άνδρα. Μέχρι που διαπίστωσαν την αλήθεια με τα ίδια τους τα μάτια.

Διαβάστε επίσης:
Ελεύθερη αφέθηκε η «οργισμένη» ξανθιά influencer που πέταξε καρέκλα από ουρανοξύστη
Ανακαλύφθηκε στην Τανζανία το απολίθωμα ενός ακόμη Τιτανόσαυρου
«Είμαι πανευτυχής»: Παντρεύτηκε μία... κούκλα ζόμπι μετά από τέσσερα χρόνια σχέσης

Ευτυχώς, μετά τις αναγκαίες εξετάσεις διαπιστώθηκε πως η ασιατική τίγρης ήταν υγιής και... ταϊσμένη, αλλά αρκετά αφυδατωμένη.

Το άγριο ζώο μεταφέρθηκε σε αρμόδια υπηρεσία του Χιούστον, ενώ ο ιδιοκτήτης του ακινήτου που έμαθε πως το «μυστικό» του αποκαλύφθηκε, αγνοείται.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ