Σε κατ΄οίκον περιορισμό οι γονείς του Ματέο Ρέντσι
Σε κατ΄οίκον περιορισμό ετέθησαν οι γονείς του Ιταλού πρώην πρωθυπουργού Ματέο Ρέντσι από την δικαιοσύνη της χώρας.
Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, κατηγορούνται από τους δικαστικούς της Φλωρεντίας για έκδοση αποδείξεων που σχετίζονται με ανύπαρκτες εμπορικές συναλλαγές και για δόλια χρεοκοπία.
Η έκδοση αυτών των αποδείξεων αφορά την περίοδο από το 2015 μέχρι το 2018, ενώ το δεύτερο αδίκημα σχετίζεται με την περίοδο 2010- 2013.
Ο Ιταλός πρώην πρωθυπουργός Ματέο Ρέντσι, στο παρελθόν, είχε δηλώσει ότι «στην περίπτωση που ο πατέρας του έχει παραβιάσει τον νόμο, θα πρέπει να τιμωρηθεί υποδειγματικά, πιο αυστηρά από τους άλλους Ιταλούς πολίτες».
Τη Δευτέρα, όμως, έγραψε στο διαδίκτυο ότι «αναμένει με ανυπομονησία την δίκη, διότι όσοι είδαν τα διάφορα στοιχεία, τον διαβεβαίωσαν ότι δεν έχει ληφθεί ποτέ άλλοτε ένα τόσο ασύλληπτο και υπερβολικό μέτρο».
Διαβάστε επίσης:
Έρχεται η «σούπερ χιονισμένη σελήνη»: Αντίστροφη μέτρηση για το εντυπωσιακό φαινόμενο
Βρήκε υπολογιστή της Apple ετών... 30, σε άριστη κατάσταση λειτουργίας
Στην «αντεπίθεση» η μητέρα του Ζανιόλο για την «κατσάδα» από τον γιο της
Σχετικά με την εξέλιξη αυτή, τέλος, ο Ιταλός υπουργός Εσωτερικών και γραμματέας της Λέγκα, Ματέο Σαλβίνι, τόνισε: «Η σύλληψη των γονιών του Ρέντσι; Δεν είναι κάτι για το οποίο πρέπει να γιορτάσουμε».
Θανατηφόρο τροχαίο στη Φθιώτιδα: Σήμερα η κηδεία του 21χρονου που «καρφώθηκε» σε λεωφορείο
10:49
ΔΟΕ: Προτείνει τηλεργασία και αποφυγή αεροπορικών ταξιδιών για μείωση της κατανάλωσης πετρελαίου
10:45
«Dead Man’s Wire»: Ο Μπιλ Σκάρσγκαρντ σε μια αληθινή ιστορία ομηρίας στο νέο φιλμ του Γκας Βαν Σαντ
10:40
Sports Party* για την τελευταία αγωνιστική της Super League από το Πάμε Στοίχημα
10:37