ΚΟΣΜΟΣ

Μάστιγα: Και δεύτερος άνδρας «συνελήφθη» να γλείφει κουδούνι

Μάστιγα: Και δεύτερος άνδρας «συνελήφθη» να γλείφει κουδούνι
Screen grab/Youtube

Σε μάστιγα φαίνεται να εξελίσσεται το… γλείψιμο των κουδουνιών καθώς, μετά τον 33χρονο στην Καλιφόρνια ακόμη ένας άνδρας «συνελήφθη» να κάνει το ίδιο σε σπίτι στην Φλόριντα!

Ο άνδρας αυτός, όπως φαίνεται στο βίντεο, κρατά μια στοίβα με εφημερίδες, δείχνοντάς τες στην κάμερα μιας οικίας, θέλοντας πιθανώς να περάσει κάποιο… ενεξήγητο μήνυμα.

Σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη του σπιτιού που μίλησε τοπικά μέσα, ο άνδρας ονομάζεται Τζέρεμι και είναι άστεγος. «Έχει ζητήσει τσιγάρα από την σύζυγό μου κάποιες φορές και πλέον συχνά τριγυρνάει στο δρόμο μας. Έχω ειδοποιήσει την αστυνομία».

Η ιστορία θυμίζει την υπόθεση του Roberto Daniel Arroyo ο οποίο πέρασε σχεδόν ολόκληρο το πρωινό, γλείφοντας το κουδούνι του σπιτιού της οικογένειας Dungan.

Και σαν να μην έφθανε αυτό, ο διαταραγμένος άνδρας αφού ολοκλήρωσε το… γλείψιμο, ούρησε στον κήπο της οικογένειας και συνέχισε την περιπλάνησή του στα γειτονικά σπίτια, χωρίς να έχει ξεκαθαριστεί αν προσπάθησε να συμπεριφερθεί το ίδιο αλλόκοτα και σε άλλα κουδούνια!

Οι ιδιοκτήτες του κουδουνιού, μετά το αρχικό σοκ, εμφανίστηκαν αρκετά ψύχραιμοι, πιστεύοντας ότι το σπίτι τους επιλέχθηκε εντελώς τυχαία από τον 33χρονο φετιχιστή.

«Αν και αρχικά ανησύχησα, πλέον δεν μπορώ παρά να γελάσω, αφού ουσιαστικά δεν έκανε τίποτα κακό», δήλωσε στο Sky News η κυρία Ντάνγκαν.

«Νόμιζα ότι τα είχα δει όλα, αλλά αυτό τα ξεπερνάει», δήλωσε από την πλευρά του γείτονας των ιδιοκτητών.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ