ΚΟΣΜΟΣ

«Αυτό μού συνέβη επειδή ο άντρας μου δεν πλήρωσε τα λύτρα»: Φρικιαστική υπόθεση απαγωγής στο Μεξικό

«Αυτό μού συνέβη επειδή ο άντρας μου δεν πλήρωσε τα λύτρα»: Φρικιαστική υπόθεση απαγωγής στο Μεξικό
Pixabay

Δραματικό τέλος είχε η απαγωγή της συζύγου ενός επιχειρηματία στο Μεξικό, καθώς οι Αρχές εντόπισαν την αποκεφαλισμένη σορό της γυναίκας σε δρόμο στην πόλη Κοατσακοάλκος όπου ζούσε με την οικογένειά της.

Οι δολοφόνοι της γυναίκας είχαν στερεώσει στο κεφάλι της άτυχης γυναίκας ένα σημείωμα που έγραφε: «Αυτό μου συνέβη επειδή ο άνδρας μου χρονοτριβούσε και δεν πλήρωνε τα λύτρα».

Η Σουζάνα Καρέρα απήχθη πριν από περίπου μια εβδομάδα έξω από το σπίτι μιας φίλης της, όπου είχε πάει να παραλάβει ένα από τα παιδιά της.

Η απαγωγή καταγράφτηκε καρέ-καρέ από κάμερα ασφαλείας. Όπως φαίνεται στα πλάνα, οι απαγωγείς την πλησίασαν με το αμάξι τους και την άρπαξαν μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα.

Ο σύζυγος της Καρέρα είναι ιδιοκτήτης της εταιρείας προϊόντων αλουμινίου Pexaluminio. Μέχρι στιγμής, όμως, παραμένει άγνωστο πώς τον προσέγγισαν οι απαγωγείς και του ζήτησαν τα χρήματα, ούτε για ποιον λόγο ενδεχομένως να αρνήθηκε να πληρώσει.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν τοπικά μέσα, οι απαγωγείς είχαν ζητήσει λύτρα 4 εκατ. πέσο –περίπου 165.000 ευρώ.

Την είδηση του θανάτου της Καρέρα επιβεβαίωσε μέσω κοινωνικών δικτύων ο ίδιος ο Μεξικανός επιχειρηματίας, όπως γράφει η βρετανική Daily Mail.

Μέχρι στιγμής, οι Αρχές δεν έχουν προχωρήσει σε καμία σύλληψη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ