ΚΟΣΜΟΣ

«Άλλαξαν όλα μετά την Αθήνα» λέει φίλος του Ισπανού κανίβαλου που έβαλε τη μητέρα του σε τάπερ

«Άλλαξαν όλα μετά την Αθήνα» λέει φίλος του Ισπανού κανίβαλου που έβαλε τη μητέρα του σε τάπερ

Φρικιαστικές αποκαλύψεις για τον Ισπανό κανίβαλο που σκότωσε τη μητέρα του, τεμάχισε το πτώμα της και το έβαλε σε τάπερ, είδαν το φως της δημοσιότητας, επιτείνοντας την αίσθηση του σοκαριστικού.

 

Σύμφωνα με παιδικό φίλο του μητροκτόνου Αλμπέρτο Σάντσεθ «τα πάντα στη ζωή του άλλαξαν στην Αθήνα» όπου βρέθηκε μέσω του προγράμματος ανταλλαγής φοιτητών Erasmus.

«Μέχρι τότε ήταν παιδί φυσιολογικό, σπούδαζε Λογιστικά και Οικονομικά στη Μαδρίτη χωρίς να έχει δώσει αφορμές», υποστήριξε στην εφημερίδα «El espanol», προσθέτοντας: «Μετά πήγε στην Ελλάδα. Εκεί προφανώς πρέπει να έχει μία κακή, αρνητική εμπειρία. Γύρισε πριν καν τελειώσει το πρόγραμμα. Ήταν στην Αθήνα για κάποιους μήνες».

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα τελευταία χρόνια ο Σάντσεθ εισήχθη τρεις φορές σε ψυχιατρική κλινική, λόγω σοβαρών προβλημάτων που αντιμετώπιζε.

«Έγινε εξαιρετικά εσωστρεφής και τού έμπαιναν συνέχεια παρανοϊκές ιδέες, κάτι το ανεξήγητο», κατέληξε ο φίλος του κανίβαλου, ο οποίος, από τη στιγμή της επιστροφή του στη Μαδρίτη, «ήταν ένας άλλος άνθρωπος».

Υπενθυμίζεται ότι ο νέος άνδρας συνελήφθη στη Μαδρίτη κατηγορούμενος ότι σκότωσε τη μητέρα του και κατόπιν αφού τεμάχισε το πτώμα της, το φύλαξε μέσα σε πλαστικά δοχεία.

Μια φίλη της άτυχης γυναίκας κατήγγειλε στις Αρχές ότι δεν την είχε καμία επικοινωνία μαζί της εδώ και περίπου έναν μήνα. Αστυνομικοί πήγαν έτσι στο σπίτι της φρίκης και ανακάλυψαν το κατακρεουργημένο πτώμα.

Εκεί (στη συνοικία Σαλαμάνκα, στο κέντρο της ισπανικής πρωτεύουσας) βρήκαν «λείψανα σε διάφορα τάπερ», σύμφωνα με μια εκπρόσωπο της αστυνομίας.

Ο 26χρονος συνελήφθη αμέσως ως βασικός ύποπτος για τη δολοφονία της 66χρονης μητέρας του. Στο παρελθόν είχε συλληφθεί άλλες 12 φορές, τις περισσότερες με την κατηγορία της κακοποίησης.

Οι ισπανικές εφημερίδες ανέφεραν την πιθανότητα κανιβαλισμού, όμως η αστυνομία δεν επιβεβαίωσε επίσημα αυτές τις πληροφορίες.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ