Βενεζουέλα: Ο Γκουαϊδό καλεί τους πολίτες να συνεχίσουν τις διαδηλώσεις μέχρι να ανατραπεί ο Μαδούρο
Να διαδηλώνουν μέχρι να παραιτηθεί ο πρόεδρος Νικολάς Μαδούρο, κάλεσε τους συμπολίτες του ο αυτοανακηρυχθείς πρόεδρος της Βενεζουέλας, Χουάν Γκουαϊδό.
«Δεν θα φύγουμε από τους δρόμους μέχρι να πετύχουμε το τέλος του σφετερισμού της εξουσίας» ανέφερε σε ένα ηχητικό μήνυμά του στο Twitter.
Ο Γκουαϊδό πρόσθεσε ότι σκοπεύει να συζητήσει πιθανές δράσεις εναντίον του Μαδούρο με τους εργαζόμενους στο δημόσιο τομέα, ενώ ζήτησε να συνεδριάσει και πάλι το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ.
Ο ηγέτης της αντιπολίτευσης, που βρίσκεται στην Κολομβία από την περασμένη Παρασκευή, ανέφερε επίσης ότι σύντομα θα ανακοινώσει πότε θα επιστρέψει στο Καράκας. Αργά απόψε αναμένεται πάντως να φτάσει στη Βραζιλία, όπου θα συναντηθεί με τον πρόεδρο Ζαΐχ Μπολσονάρου.
Παράταση Στήριξης των Ενόπλων Δυνάμεων από τον Όμιλο Affidea
10:49
Η Ρωσία απελαύνει έναν ακόμη Βρετανό διπλωμάτη - Τον κατηγορεί για κατασκοπεία
10:48
Νέα υπερσύγχρονη συσκευή μεταφοράς καρδιάς ενισχύει τις μεταμοσχεύσεις στο Ωνάσειο Νοσοκομείο
10:43
Βουλή: Την Τετάρτη στη Βουλή η πρόταση του πρωθυπουργού για σύσταση διακομματικής για τα αγροτικά
10:42