ΚΟΣΜΟΣ

Θρίλερ με στοιχειωμένο σπίτι στη Βρετανία: Κάμερα «συλλαμβάνει» φάντασμα!

Θρίλερ με στοιχειωμένο σπίτι στη Βρετανία: Κάμερα «συλλαμβάνει» φάντασμα!
Pixabay

Σκηνές τρόμου σε σπίτι στη Βρετανία, με ένα φάντασμα μικρού παιδιού να «συλλαμβάνεται» από κάμερα ασφαλείας να κάνει… βόλτες στον κήπο.

Η οικογένεια από το Λίνκοσαιρ επιμένει ότι το σπίτι της, που παλαιότερα χρησιμοποιήθηκε ως σχολείο, είναι στοιχειωμένο.

Το βίντεο που κάνει το γύρο του κόσμου… φαίνεται να επιβεβαιώνει τους φόβους της οικογένειας.

Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει η Αμάντα Παπαδόπουλος, που μένει στο σπίτι, η κάμερα ασφαλείας κατέγραψε το φάντασμα ενός μικρού παιδιού που έτρεχε στον κήπο τους κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Οι ιδιοκτήτες της οικίας επιμένουν ότι το φάντασμα βρισκόταν στο κήπο για περίπου δύο ώρες.

Όλα ξεκίνησαν όταν ενημερώθηκαν από την εταιρεία ασφάλειας ότι στον κήπο του σπιτιού τους υπάρχει μία κίνηση. Βλέποντας στο οπτικό υλικό από την κάμερα ασφαλείας βρέθηκαν, όπως υποστηρίζουν, αντιμέτωποι με το... φάντασμα.

«Δεν πιάνεις κάτι τέτοιο στην κάμερα κάθε μέρα. Είπα: ω Θεέ μου για να το δω πάλι αυτό. Δεν θέλω να το κοιτάζω και πολύ. Ο άνδρας μου πιστεύει ότι είναι φανταστικό αλλά εγώ είμαι λίγο περισσότερο φοβισμένη», είπε στην βρετανική εφημερίδα Sun η 39χρονη μητέρα.

Ωστόσο, όπως υποστηρίζουν δεν είναι η πρώτη φορά που βρίσκονται αντιμέτωποι με περίεργα φαινόμενα. Όπως αναφέρουν έχουν ξυπνήσει στο παρελθόν μέσα στο βράδυ από τον ήχο στρατιωτών και παιδιών που περπατούν.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ