Χόλιγουντ το... Σύνταγμα για λίγες ώρες ακόμα: Πότε σταματούν τα γυρίσματα της διεθνούς παραγωγής
Συνεχίζονται και σήμερα, Καθαρά Δευτέρα, τα κινηματογραφικά γυρίσματα στην πλατεία Συντάγματος, στο κέντρο της Αθήνας, για τις ανάγκες της ταινίας «Born to be murdered».
Όπως ενημέρωσε ο δήμος Αθηναίων, τα γυρίσματα θα πραγματοποιούνται έως τις 18:00, επί της πλατείας και περιμετρικά, επί του πεζοδρομίου μπροστά από το υπουργείο Οικονομίας & Ανάπτυξης.
Σε αντίθεση με χθες, σήμερα δεν θα υπάρξει διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων.
«Το γεγονός ότι η πιο κεντρική πλατεία της χώρας μπορεί να μετατραπεί σε ένα στούντιο σετ, αυτό είναι ένα πολύ ισχυρό μήνυμα προς την παγκόσμια κινηματογραφική κοινότητα», σχολίασε χθες ο υφυπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Λευτέρης Κρέτσος, μιλώντας στην τηλεόραση της ΕΡΤ1.
Η ταινία αναμένεται να προβληθεί στους κινηματογράφους το 2020, και τα γυρίσματά της θα γίνουν αποκλειστικά στην Ελλάδα.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
«Μετάλλιο και στο Τόκιο»: O K. Μπανιώτης στο CNN Greece για τους επόμενους στόχους του
Παγκόσμιος συναγερμός για το Boeing 737 MAX 8: Καθηλώνονται στόλοι - Τι απαντά η εταιρεία
Σαν σήμερα: Η 11η Μαρτίου στην ιστορία
Σεισμός 3,9 Ρίχτερ στη Σίφνο - Λίγα λεπτά μετά τη σεισμική δόνηση στη Σκιάθο
16:20
Νέος ισχυρός σεισμός 4,9 Ρίχτερ στη Σκιάθο - Αισθητός και στην Αττική
16:10
Μη πόσιμο το νερό στη Σκύρο - Διαρροή πετρελαίου σε αντλία υδροδότησης
15:57
Διασωληνωμένος νοσηλεύεται τετράχρονος μετά από επίθεση σκύλου στα Χανιά
15:50