Εν ψυχρώ δολοφονία αρχιμαφιόζου στο Στάτεν Άιλαντ
Με αίμα γράφτηκε ακόμη μια σελίδα της σύγχρονης γκανγκστερικής ιστορίας καθώς ο αρχιμαφιόζος, Φρανκ Κάλι, δολοφονήθηκε εν ψυχρώ μπροστά από το σπίτι του στο Στάτεν Άιλαντ το βράδυ της Τετάρτης.
Όπως αναφέρει η New York Post, o Κάλι δέχτηκε συνολικά 8 σφαίρες από άγνωστο άνδρα, ο οποίος στη συνέχεια τον πάτησε με το αμάξι του και εξαφανίστηκε.
Στο σημείο έσπευσε αμέσως ασθενοφόρο που μετέφερε τον Κάλι σε κοντινό νοσοκομείο, όπου απλώς διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Ο Κάλι ήταν ο αρχηγός της οικογένειας Γκαμπίνο, μια από τις πιο «σκληρές» του αμερικανικού υποκόσμου. Στο παρελθόν, ηγέτες της συγκεκριμένης φαμίλιας, ήταν οι Κάρλο Γκαμπίνο και Τζον Γκότι.
Η αστυνομία της Νέας Υόρκης είναι ξεκάθαρη ως προς τα κίνητρα του εγκλήματος, με τον Κάλι να θεωρείται ως «παλαιάς κοπής νονός», καθώς απέφευγε να προκαλέσει ή να επιδείξει τον πλούτο του, όπως κάνουν οι νεότεροι.
Η οικογένεια Γκαμπίνο είχε επικεντρώσει τις δραστηριότητές της τα τελευταία χρόνια στο εμπόριο ηρωίνης και οξυκωδόνης, κάτι το οποίο «ανοίγει» και το φάσμα των εχθρών του νεκρού αρχιμαφιόζου.

Ο Ζελένσκι εγκαταλείπει την ιδέα της ένταξης στο ΝΑΤΟ – Συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις στο Βερολίνο
07:21
Η ΠΡΩΤΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΣΤΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ: Μείωση της τιμής στο αγροτικό ρεύμα εξετάζει η κυβέρνηση - Αύριο στη Βουλή οι ανακοινώσεις Μητσοτάκη
07:10
Αίθριος ο καιρός σε όλη τη χώρα - Πιθανότητα βροχής σε Σποράδες, Εύβοια, Κρήτη
07:00
Υπερυψηλές ταχύτητες σε 100 χώρες με τα υποθαλάσσια καλώδια του δικτύου Vodafone
07:00