Καθάρισε τα αυτιά του με μπατονέτα και κατέληξε στο νοσοκομείο για δύο μήνες
Ένας 31χρονος άνδρας από την Μεγάλη Βρετανία έπαθε μία φονική μόλυνση αφότου καθάρισε τα αυτιά του με μπατονέτα.
Οι γιατροί του ασθενή σημείωσαν πως ένα κομματάκι βαμβακιού κόλλησε στο αυτί του και έφτασε μέχρι το κρανίο του, προκαλώντας του επιληπτικές κρίσεις και σπασμούς.
Ο Alexander Charlton, ειδικός στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Κόβεντρι, που ανέβαλε τον 31χρονο, τόνισε πως τα συμπτώματά του συνδέονται με μία μορφή μόλυνσης που απελευθερώνει τοξίνες στον εγκέφαλο.
Όπως αναφέρει η Metro, ο ασθενής, μετά τις απαραίτητες εξετάσεις, υπεβλήθη σε μία επέμβαση για την αφαίρεση του βαμβακιού. Παρέμεινε στο νοσοκομείο για δύο μήνες. Πλέον έχει πάρει εξιτήριο και είναι εντελώς υγιής.
Είναι σίγουρό, όμως, ότι δεν θα ξαναχρησιμοποιήσει μπατονέτες για να καθαρίσει τα αυτά του.
Φον ντερ Λάιεν: Η Ευρωπαϊκή Ένωση θα δώσει το δάνειο 90 δισεκατομμυρίων ευρώ στην Ουκρανία
18:08
«ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟΙ» ΑΠΑΝΤΑ ΤΟ ΚΙΕΒΟ: Πυρηνική βόμβα ετοιμάζονται να δώσουν στην Ουκρανία Γαλλία και Βρετανία λέει η Ρωσία
18:02
Αλί Λαριτζανί: Ο άνθρωπος που κινεί τα νήματα πίσω από τον ανώτατο ηγέτη του Ιράν
17:52
Αμφιβολίες Μακρόν για την επίτευξη ειρήνης μεταξύ Ρωσίας - Ουκρανίας
17:43