Όλοι οι διπλωμάτες των ΗΠΑ εγκατέλειψαν τη Βενεζουέλα
Αποχώρησαν από τη Βενεζουέλα όλοι οι Αμερικανοί διπλωμάτες που είχαν παραμείνει, όπως δήλωσε ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, Μάικ Πομπέο.
«Οι Αμερικανοί διπλωμάτες θα συνεχίσουν την αποστολή τους από άλλες τοποθεσίες, απ' όπου θα συνεχίσουν να βοηθούν στη διαχείριση της ροής της ανθρωπιστικής βοήθειας προς τον λαό και να στηρίζουν τους δημοκρατικούς πρωταγωνιστές που γενναία αντιστέκονται στην τυραννία», ανέφερε ο Πομπέο σε ανακοίνωσή του.
Αμερικανός αξιωματούχος τόνισε ότι οι διπλωμάτες αποχώρησαν με μια πτήση τσάρτερ πολιτικού αεροσκάφους.
Το Στέιτ Ντιπάρτμεντ είχε ήδη ανακοινώσει ότι θα αποσύρει το διπλωματικό προσωπικό που παρέμενε στη λατινοαμερικανική χώρα, εν μέσω της σοβαρότερης πολιτικής και οικονομικής κρίσης που αντιμετωπίζει η Βενεζουέλα.
«Πέφτουν» οι πωλήσεις ηλεκτρικών οχημάτων το 2026 - Οι πρώτες εκτιμήσεις
11:00
Στην Βουλή η τροποποίηση της σύμβασης μεταξύ του Δημοσίου και της HELLENIC TRAIN
10:59
Φέι Ντάναγουεϊ και Νίκολα Πελτζ-Μπέκαμ πρωταγωνιστούν στο δράμα «Prima» των Morelli Brothers
10:57
Transformations podcast, powered by EY: Πώς το ΑΙ αλλάζει την εμπειρία πελάτη
10:56