ΚΟΣΜΟΣ

Ένα... διαφορετικό ντοκιμαντέρ: «Μαμάδες γυρίζουν πορνό»

Ένα... διαφορετικό ντοκιμαντέρ: «Μαμάδες γυρίζουν πορνό»
Channel 4

Μητέρες από τη Βρετανία αποφάσισαν να δημιουργήσουν… ηθικό πορνό, καθώς αισθάνθηκαν αηδιασμένες από τις ταινίες του είδους που βρήκαν στο διαδίκτυο.  

Οι μαμάδες, οι οποίες μίλησαν για την απόφασή τους να μπουν στον χώρο των αισθησιακών ταινιών σε ντοκιμαντέρ του Channel 4, αναφέρουν ότι στόχος τους είναι να φτιάξουν μια ρεαλιστική ταινία που θα προωθεί τη θετική στάση απέναντι στο σεξ.

Οι πρωταγωνίστριες του ντοκιμαντέρ «Mums Make Porn» (σ.σ. μαμάδες γυρίζουν πορνό) αναφέρουν πως θα έδειχναν την ταινία αυτή ευχαρίστως στα παιδιά τους.

Στις πρώτες φωτογραφίες που έδωσε στη δημοσιότητα το κανάλι, οι πρωταγωνίστριες φαίνονται να συζητούν με τον σκηνοθέτη και να παρακολουθούν ένα όργιο με γυναίκες. Ωστόσο, οι ίδιες οι μαμάδες δεν «πρωταγωνίστησαν» στην ταινία αλλά δημιούργησαν ένα ρεαλιστικό κατά τις ίδιες σενάριο.

Το εν λόγω ντοκιμαντέρ, το οποίο θα μεταδοθεί σε τρία μέρη, δείχνει πως οι τέσσερις γυναίκες μπήκαν στον σκοτεινό και ανδροκρατούμενο κόσμο της παραγωγής ταινιών πορνό και σκηνοθέτησαν μια διαφορετική ταινία.

Παρότι το πρότζεκτ ξεκίνησαν πέντε γυναίκες, τελικώς μια από αυτές δεν άντεξε και αποχώρησε…

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ