«Αισθάνθηκα ντροπή»: Μποξέρ φίλησε στο στόμα δημοσιογράφο μετά από συνέντευξη
Ασυγκράτητος ήταν ο Βούλγαρος μποξέρ Κουμπράτ Πούλεφ, μετά τη νίκη του επί του αντιπάλου του Μπόγκνταν Ντίνου σε αγώνα στο Λας Βέγκας το βράδυ του Σαββάτου.
Αμέσως μετά τον αγώνα, και έχοντας ακόμα αίματα στο πρόσωπό του από την μάχη στο ρινγκ, ο Πούλεφ έδωσε συνέντευξη στην δημοσιογράφο Τζένιφερ Ραβάλο της Vegas Sports Daily.
Όπως φαίνεται στο βίντεο, το οποίο κάνει το γύρο του διαδικτύου, ο μποξέρ απαντά στις ερωτήσεις της δημοσιογράφου. Μόλις η συνέντευξη τελειώνει, εκείνος δεν μπορεί να συγκρατήσει τον ενθουσιασμό του και της δίνει ένα φιλί στο στόμα.
Η δημοσιογράφος ξαφνιάζεται αρχικά από την απρόσμενη κίνησή του, σύντομα, όμως, ξεπερνά την αμηχανία, χαμογελώντας πλατιά.
Ωστόσο, όταν ρωτήθηκε αν είχε να πει κάτι για το περιστατικό, απάντησε ότι νιώθει παράξενα και ντροπή.
Αυτή ήταν η 27η νίκη του Πούλεφ σε 28 αγώνες.
Δείτε το βίντεο:
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Αλλαγή ώρας: Ημέρα αποφάσεων στο ευρωκοινοβούλιο
Βρετανία: Έφαγε ωμή... γουρουνοκεφαλή μπροστά σε vegan ως διαμαρτυρία
Τσαβούσογλου: Προεκλογικό δώρο στον Νετανιάχου η απόφαση ΗΠΑ για τα Υψίπεδα του Γκολάν
Λεωφορείο έπεσε σε χαράδρα στο Νεπάλ – 17 νεκροί και 24 τραυματίες
09:31
Μυστική έκθεση των Δημοκρατικών αποκαλύπτει πως η στήριξη στο Ισραήλ κόστισε ψήφους στην Κάμαλα Χάρις
09:25
Βρέθηκε γιγάντια θερμική λίμνη στην Αλβανία σε βάθος 127 μέτρων - Γιατί αιφνιδιάσε τους επιστήμονες
09:11
Ποια είναι τα καλύτερα είδη γυμναστικής για την καταπολέμηση της κατάθλιψης
09:00