Λήξη συναγερμού στα δημαρχεία της Γερμανίας που εκκενώθηκαν
Λήξη συναγερμού σήμαναν οι Αρχές ασφαλείας για τα έξι Δημαρχεία, τα οποία εκκενώθηκαν νωρίτερα σήμερα, Τρίτη (26/03), σε διάφορες πόλεις της Γερμανίας, έπειτα από απειλή για τοποθέτηση εκρηκτικών μηχανισμών.
Πρόκειται για δημαρχεία στις πόλεις Augsburg, Gottingen, Kaiserslautern, Chemnitz, Neunkirchen και Rendsburg.
Όλα τα παραπάνω δημαρχεία είχαν δεχθεί απειλές μέσω emails, σύμφωνα με την αστυνομία. Σύμφωνα με πληροφορίες, υπήρξαν σχεδόν 100 τέτοιες απειλές αυτού του είδους τους τελευταίους μήνες, αλλά δεν έχει διευκρινιστεί αν τα emails που έλαβαν τα δημαρχεία συνδέονται με αυτές. Ο αποστολέας των απειλητικών emails δεν έχει ακόμη ταυτοποιηθεί.
Από την έρευνα της αστυνομίας δεν εντοπίστηκε τίποτα ύποπτο ή απειλητικό στα κτήρια.
Η αστυνομία των Kaiserslautern και Gottingen σημείωσε πως έγινε έρευνα από ομάδα πυροτεχνουργών και ειδικά εκπαιδευμένους σκύλους.
Την τελευταία φορά που εστάλη ανάλογο απειλητικό email η αστυνομία προχώρησε στην εκκένωση ενός σιδηροδρομικού σταθμού στο Pinneberg. Ούτε εκεί, βρέθηκε τίποτα ύποπτο.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Το ναζιστικό παρελθόν κυνηγά μία από τις ισχυρότερες οικογένειες της Γερμανίας
Αλλαγή ώρας, τέλος: Το ευρωκοινοβούλιο αποφάσισε την κατάργησή της
Τουρκικά ΜΜΕ: Ο Τσίπρας πήγε σε τουρκικό νησί
«Βούλιαξε» η Αττική: Βροχή ενάμιση μήνα μέσα σε δύο ώρες - Στη Δάφνη το περισσότερο νερό
19:46
Αγρότες: Κορύφωση εξόδου μετ' εμποδίων για τους εκδρομείς - Κλιμάκωση μετά τις γιορτές
19:35
ΟΗΕ: Ο ναυτικός αποκλεισμός της Βενεζουέλας από τις ΗΠΑ παραβιάζει το διεθνές δίκαιο
19:30
Φον ντερ Λάιεν: Η ΕΕ θα συνεχίσει να προστατεύει την ελευθερία της έκφρασης
19:21