ΚΟΣΜΟΣ

Τραγωδία: Νεκρά σε τροχαίο τα μέλη γνωστής μπάντας

Τραγωδία: Νεκρά σε τροχαίο τα μέλη γνωστής μπάντας
pixabay

Θλίψη για το θάνατο των δύο μελών του βρετανικού συγκροτήματος Her's και του ατζέντη τους που έχασαν τη ζωή τους σε τροχαίο δυστύχημα καθώς ταξίδευαν προς την Καλιφόρνια στο περιθώριο περιοδείας τους στις ΗΠΑ.

Όπως ανακοίνωσε η δισκογραφική εταιρεία του συγκροτήματος, «ο 24χρονος Stephen Fitzpatrick, ο 25χρονος Audun Laading και ο μάνατζέρ τους Trevor Engelbrektson σκοτώθηκαν ενώ ταξίδευαν για τη συναυλία τους στη Σάντα Άννα της Καλιφόρνια. Επρόκειτο για το πιο αγαπημένο ανερχόμενο συγκρότημα στο Ηνωμένο Βασίλειο».

H δισκογραφική εταιρεία «Heist Or Hit» ανέφερε μεταξύ άλλων ότι το τραγικό συμβάν σημειώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης (27/03).

«Είμαστε συντετριμμένοι. Η ενέργεια και το ταλέντο τους είχαν αφήσει το στίγμα τους στην εταιρεία μας. Ήταν εγκάρδιοι, ευγενείς και αστείοι», πρόσθεσε η δισκογραφική.

Οι Her's κυκλοφόρησαν το πρώτο τους τραγούδι ονόματι Dorothy το 2016. Ένα χρόνο μετά, έβγαλαν ένα compilation άλμπουμ με 9 τραγούδια ονόματι "Songs of Her's", το οποίο ουσιαστικά υπήρξε προάγγελος της πρώτης τους ολοκληρωμένης δισκογραφικής δουλειάς "Invitation to Her's" τον Αύγουστο του 2018.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ