Προσπάθησαν να ξεφύγουν από τους αστυνομικούς και τους κατασπάραξαν κροκόδειλοι
Τραγικό τέλος πιστεύεται πως βρήκαν δύο νεαρά αγόρια στην Αυστραλία, τα οποία, στην προσπάθειά τους να ξεφύγουν από την αστυνομία, έγιναν γεύμα για... κροκόδειλους.
Οι δύο νέοι επέβαιναν σε ένα κλεμμένο αυτοκίνητο όταν η αστυνομία τους εντόπισε στο όρος Elliot κοντά στο Townsville πριν από την αυγή την Παρασκευή (29/03). Ακολούθησε καταδίωξη, κατά την οποία οι δυο έφηβοι άφησαν το αυτοκίνητο και έτρεξαν με τα πόδια προς ένα μαγκρόβιο δάσος (είδος δάσους των υποτροπικών και τροπικών θαλάσσιων ακτών).
Δυστυχώς όμως για τους δυο παραβάτες, στη συγκεκριμένη ελώδη περιοχή ζουν πολλοί κροκόδειλοι και ως εκ τούτου, από τη στιγμή που για αρκετές ώρες δεν έχουν δ.ώσει κάποιο σημείο ζωής, οι Αρχές υπέθεσαν πως κατασπαράχθηκαν από τα ιδιαίτερα επιθετικά ερπετά.
Οι έρευνες για τον εντοπισμό πάντως κάποιου στοιχείου, έστω και μακάβριου, βρίσκονται σε εξέλιξη, ωστόσο οι ελπίδες να βρεθούν ζωντανοί οι δυο νεαροί είναι ελάχιστες.
ΗΠΑ: Πυρετώδεις διαβουλεύσεις για την ενέργεια - Τα ραντεβού Παπασταύρου και ο Κάθετος Διάδρομος
09:40
Οι νεότερες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική - Άνοιξε η αριστερή λωρίδα στην Αθηνών - Κορίνθου
09:33
Κίνδυνος υπερχείλισης του ποταμού Σαραντάπορου στην Ελευσίνα από την κακοκαιρια Byron
09:23
Αυτοκίνητο έπεσε στο λιμάνι της Καλαμάτας: Σώος ο 86χρονος οδηγός του
09:19