Προσπάθησαν να ξεφύγουν από τους αστυνομικούς και τους κατασπάραξαν κροκόδειλοι
Τραγικό τέλος πιστεύεται πως βρήκαν δύο νεαρά αγόρια στην Αυστραλία, τα οποία, στην προσπάθειά τους να ξεφύγουν από την αστυνομία, έγιναν γεύμα για... κροκόδειλους.
Οι δύο νέοι επέβαιναν σε ένα κλεμμένο αυτοκίνητο όταν η αστυνομία τους εντόπισε στο όρος Elliot κοντά στο Townsville πριν από την αυγή την Παρασκευή (29/03). Ακολούθησε καταδίωξη, κατά την οποία οι δυο έφηβοι άφησαν το αυτοκίνητο και έτρεξαν με τα πόδια προς ένα μαγκρόβιο δάσος (είδος δάσους των υποτροπικών και τροπικών θαλάσσιων ακτών).
Δυστυχώς όμως για τους δυο παραβάτες, στη συγκεκριμένη ελώδη περιοχή ζουν πολλοί κροκόδειλοι και ως εκ τούτου, από τη στιγμή που για αρκετές ώρες δεν έχουν δ.ώσει κάποιο σημείο ζωής, οι Αρχές υπέθεσαν πως κατασπαράχθηκαν από τα ιδιαίτερα επιθετικά ερπετά.
Οι έρευνες για τον εντοπισμό πάντως κάποιου στοιχείου, έστω και μακάβριου, βρίσκονται σε εξέλιξη, ωστόσο οι ελπίδες να βρεθούν ζωντανοί οι δυο νεαροί είναι ελάχιστες.
Παράταση Υποβολής Φορολογικών Δηλώσεων έως 24 Ιουλίου: Οδηγός και Διόρθωση Λαθών μέσω myAADE
02:00
Συντάξεις Αυγούστου και Σεπτεμβρίου: Πώς και πότε θα καταβληθούν στους δικαιούχους
01:00
ΑΑΔΕ: Πώς θα γίνει ο εξωδικαστικός μηχανισμός με 72 δόσεις - Ποιοι μπορούν να ενταχθούν
00:30
Αμερικανός σεισμολόγος κρατείται για πάνω από 20 μήνες στην Κίνα για κατασκοπεία
23:59