ΚΟΣΜΟΣ

Καρέ-καρέ η δολοφονία του ράπερ Nipsey Hussle

Καρέ-καρέ η δολοφονία του ράπερ Nipsey Hussle
AP/ Ringo H.W. Chiu

Η δολοφονία του ράπερ Nipsey Hussle έξω από κατάστημα με ρούχα στο Λος Άντζελες με το οποίο είχε συνεργασία, καταγράφηκε καρέ-καρέ από κάμερα ασφαλείας.

Όπως φαίνεται στο βίντεο, ο ράπερ βρίσκεται μαζί με άλλα τρία άτομα έξω από το κατάστημα, όταν τους προσεγγίζει ένας άνδρας και τους πυροβολεί, αρχικά από απόσταση.

Μετά από λίγο, ο δράστης πλησιάζει ακόμη περισσότερα τα θύματα και πυροβολεί ξανά, με τον ράπερ και έναν άλλο άνδρα να πέφτουν στο έδαφος. Ο δράστης διέφυγε με αυτοκίνητο προς άγνωστη κατεύθυνση, ενώ σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, αφού σκότωσε τον Hussle, στη συνέχεια τον κλώτσησε.

Ο ράπερ άφησε την τελευταία του πνοή, ενώ τα άλλα δύο άτομα μεταφέρθηκαν με τραύματα στο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύονται.

Η αστυνομία εξέδωσε ανακοίνωση με τα στοιχεία του βασικού υπόπτου, χωρίς, ωστόσο, ακόμα να έχουν καταλήξει στα κίνητρα του δράστη. Πρόκειται για τον Έρικ Χόλντερ, με την αστυνομία να δίνει στη δημοσιότητα και την πινακίδα και το μοντέλο του οχήματος που οδηγούσε.

Πηγή που επικαλούνται οι Los Angeles Times αναφέρει ότι ο εκτελεστής ήταν μέλος συμμορίας.

Ο ράπερ τις επόμενες ημέρες επρόκειτο να λάβει μέρος σε σύσκεψη με εκπροσώπους του αστυνομικού τμήματος το Λος Άντζελες προειμένου να συζητήσουν μέτρα για την πάταξη της εγκληματικής δράσης των συμμοριών στην πόλη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ