Νεκροί τρεις φοιτητές μετά από ομαδική ερωτική συνεύρεση
Ένα ραντεβού για ομαδικό σεξ έμελλε να καταλήξει σε τραγωδία.
Πρωταγωνιστές, τέσσερις φοιτητές του Πανεπιστημίου Τεχνολογίας της Νιγηρίας (FUTO).
Οι τρεις φοιτητές και η συμφοιτήτριά τους είχαν κλείσει ραντεβού σε ξενώνα. Κατά τη διάρκεια ωστόσο της ερωτικής συνεύρεσης, οι τρεις νεαροί κατέρρευσαν και κατέληξαν, ενώ η κοπέλα εντοπίστηκε αργότερα από τις Αρχές χωρίς τις αισθήσεις της.
Σύμφωνα με τα διεθνή μέσα, οι φοιτητές είχαν καταναλώσει νωρίτερα μείγμα ναρκωτικών ουσιών και αλκοόλ.
Όταν έφτασαν οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης, που ειδοποιήθηκαν από τη νεαρή κοπέλα, ήταν ήδη αργά. Βρήκαν τα τέσσερα άτομα χωρίς τις αισθήσεις τους. Οι δύο φοιτητές είχαν ήδη εκπνεύσει, ο τρίτος κατέληξε στο νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε, ενώ η τελευταία της παρέας νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.
Στην ανακοίνωσή του, το πανεπιστήμιο δεν έχει επιβεβαιώσει ακόμα πως επρόκειτο για φοιτητές του: «Διερευνούμε το αν ευσταθεί κάτι τέτοιο, αν ήταν δηλαδή φοιτητές του FUTO. Ξέρετε, στο μέρος όπου συνέβη το περιστατικό, συχνά διαβιούν φοιτητές από διαφορετικά ιδρύματα», τόνισε, μεταξύ άλλων, η εκπρόσωπος του πανεπιστημίου.
Την ίδια ώρα πάντως, οι τοπικές αρχές διενεργούν έρευνα για το τραγικό συμβάν, ενώ οι νεκροψίες θα ρίξουν φως στα ακριβή αίτια της τραγωδίας.
ΝΑΤΟ για απόσυρση στρατιωτών των ΗΠΑ από τη Γερμανία: Η Ευρώπη να επενδύσει περισσότερο στην άμυνα
12:29
«ΓΡΙΦΟΣ» ΓΙΑ ΕΜΠΕΙΡΟΥΣ ΛΥΤΕΣ: Νέες αυξήσεις στα καύσιμα – Πού θα βρείτε την πιο ακριβή και την πιο οικονομική βενζίνη
12:18
Κόντρα Μαρινάκη - ΠΑΣΟΚ για τις Ανεξάρτητες Αρχές: «Πατάει σε δύο βάρκες» - «Το ψέμα δεύτερη φύση» (vid)
12:07
Αιματηρή συμπλοκή στις φυλακές Δομοκού: 33χρονος κάρφωσε με αιχμηρό αντικείμενο συγκρατούμενο του
11:56