ΚΟΣΜΟΣ

Σοκαριστικός τραυματισμός αθλήτριας ρυθμικής: Έσπασε και τα δύο της πόδια σε άσκηση

Σοκαριστικός τραυματισμός αθλήτριας ρυθμικής: Έσπασε και τα δύο της πόδια σε άσκηση
instagram

Ένα σοκαριστικό ατύχημα, το οποίο σήμανε και το τέλος της καριέρας της στον αθλητισμό, υπέστη μια αθλήτρια ρυθμικής γυμναστικής, στη διάρκεια των περιφερειακών αγώνων στο Μπατόν Ρουζ της Λουιζιάνα στις ΗΠΑ το περασμένο σαββατοκύριακο.

Πρόκειται για την Samantha Cerio από το πανεπιστήμιο του Όμπερν, η οποία εκτελώντας τη χορογραφία της, έσπασε και τα δύο της πόδια, κάνοντας μια δύσκολη άσκηση, που δεν πήγε καθόλου καλά.

Πιο συγκεκριμένα, η φιγούρα περιελάμβανε πολλαπλές περιστροφές στον αέρα, ωστόσο η προσγείωσή της έγινε άτσαλα, με αποτέλεσμα να τσακίσει και τα δύο της πόδια. Οι θεατές πάγωσαν παρακολουθώντας το σκηνικό και την νεαρή αθλήτρια να σφαδάζει από τον πόνο. Οι γιατροί έτρεξαν για να βοηθήσουν την κοπέλα που τραυματίστηκε σοβαρά.

Αργότερα την ίδια μέρα, η Cerio έκανε ανάρτηση στο Instagram, όπου ανέφερε ότι η καριέρα της ως αθλήτρια ρυθμικής γυμναστικής έφτασε στο τέλος της, λόγω του σοβαρού τραυματισμού της.

«Μετά από 18 χρόνια αφήνω στην άκρη τον εξοπλισμό μου. Δεν θα μπορούσα να είμαι περισσότερο περήφανη για τον άνθρωπο που με έκανε η ρυθμική γυμναστική. Μεταξύ άλλων, μου δίδαξε την εργατικότητα, την ταπεινοφροσύνη, την ακεραιότητα και την αφοσίωση», ανέφερε.

https://www.instagram.com/p/Bv9ncoRn-Eh

Η νεαρή κοπέλα, όμως, δεν το βάζει κάτω, αφού σε λίγους μήνες πρόκειται να πάρει το πτυχίο της στην αεροναυπηγική και έχει ήδη δεχτεί πρόταση για δουλειά από την Boeing.

Δείτε το βίντεο από τον σοκαριστικό τραυματισμό της:

ΔΗΜΟΦΙΛΗ