Άνοιξαν οι κάλπες στο Ισραήλ για τις πρόωρες βουλευτικές εκλογές
Στις κάλπες καλούνται να προσέλθουν σήμερα, Τρίτη, οι Ισραηλινοί ώστε να ψηφίσουν για τις κρίσιμες, πρόωρες βουλευτικές εκλογές.
Οι εκλογές θα κρίνουν εάν θα συνεχιστεί η μακρόχρονη απόλυτη κυριαρχία του Μπενιαμίν Νετανιάχου στο πολιτικό σκηνικό της χώρας ή αν ήρθε η ώρα της αλλαγής με τον νέο πολιτικό - απόστρατο στρατηγό - Μπένι Γκαντς.
Περίπου 6,3 εκατομμύρια ψηφοφόροι καλούνται στις κάλπες, που έχουν ήδη ανοίξει, ως τις 22:00 (τοπική ώρα και ώρα Ελλάδας) για να αναδείξουν τα 120 μέλη της επόμενης Κνέσετ, της ισραηλινής εθνικής αντιπροσωπείας.
Οι πρόωρες βουλευτικές εκλογές έχουν προσλάβει ήδη εδώ και καιρό χαρακτήρα δημοψηφίσματος υπέρ ή κατά του «Μπίμπι», όπως αποκαλούν οι συμπατριώτες του τον Νετανιάχου, στην εξουσία δεκατρία χρόνια και πλέον.
SPONSORED
Σοβαρό τροχαίο στην Κρήτη: Διασωληνωμένος νεαρός οδηγός μηχανής
21:38
Απολύσεις στις μυστικές υπηρεσίες σχεδιάζει ο Τραμπ - «Αχρείαστο το γραφείο του διευθυντή»
21:28
Eurojackpot: Οι τυχεροί αριθμοί που κερδίζουν 27 εκατομμύρια ευρώ
21:20
Με τον Σρέντερ συναντήθηκε ο Πούτιν - Τον θέλει μεσολαβητή στις συνομιλίες για την Ουκρανία
21:20