Άνοιξαν οι κάλπες στο Ισραήλ για τις πρόωρες βουλευτικές εκλογές
Στις κάλπες καλούνται να προσέλθουν σήμερα, Τρίτη, οι Ισραηλινοί ώστε να ψηφίσουν για τις κρίσιμες, πρόωρες βουλευτικές εκλογές.
Οι εκλογές θα κρίνουν εάν θα συνεχιστεί η μακρόχρονη απόλυτη κυριαρχία του Μπενιαμίν Νετανιάχου στο πολιτικό σκηνικό της χώρας ή αν ήρθε η ώρα της αλλαγής με τον νέο πολιτικό - απόστρατο στρατηγό - Μπένι Γκαντς.
Περίπου 6,3 εκατομμύρια ψηφοφόροι καλούνται στις κάλπες, που έχουν ήδη ανοίξει, ως τις 22:00 (τοπική ώρα και ώρα Ελλάδας) για να αναδείξουν τα 120 μέλη της επόμενης Κνέσετ, της ισραηλινής εθνικής αντιπροσωπείας.
Οι πρόωρες βουλευτικές εκλογές έχουν προσλάβει ήδη εδώ και καιρό χαρακτήρα δημοψηφίσματος υπέρ ή κατά του «Μπίμπι», όπως αποκαλούν οι συμπατριώτες του τον Νετανιάχου, στην εξουσία δεκατρία χρόνια και πλέον.
Σταθερή παραμένει η τιμή της κιλοβατώρας στο πράσινο τιμολόγιο Ιανουαρίου της ΔΕΗ - Έκπτωση 11%
01:00
Voucher κοινωνικού τουρισμού: Ποιες περιοχές καλύπτει και ποια τα οφέλη για τους κατόχους
00:30
Μαθητές γεμίζουν «δεντρο-λιχουδιές» σχολικές αυλές, πάρκα και μικρά δάση (pics)
23:57
«Μίλα Βίρνα»: Οι ατάκες του Γιάγκου Δράκου στη «Λάμψη» που έγραψαν ιστορία (vids)
23:49