Άνοιξαν οι κάλπες στο Ισραήλ για τις πρόωρες βουλευτικές εκλογές
Στις κάλπες καλούνται να προσέλθουν σήμερα, Τρίτη, οι Ισραηλινοί ώστε να ψηφίσουν για τις κρίσιμες, πρόωρες βουλευτικές εκλογές.
Οι εκλογές θα κρίνουν εάν θα συνεχιστεί η μακρόχρονη απόλυτη κυριαρχία του Μπενιαμίν Νετανιάχου στο πολιτικό σκηνικό της χώρας ή αν ήρθε η ώρα της αλλαγής με τον νέο πολιτικό - απόστρατο στρατηγό - Μπένι Γκαντς.
Περίπου 6,3 εκατομμύρια ψηφοφόροι καλούνται στις κάλπες, που έχουν ήδη ανοίξει, ως τις 22:00 (τοπική ώρα και ώρα Ελλάδας) για να αναδείξουν τα 120 μέλη της επόμενης Κνέσετ, της ισραηλινής εθνικής αντιπροσωπείας.
Οι πρόωρες βουλευτικές εκλογές έχουν προσλάβει ήδη εδώ και καιρό χαρακτήρα δημοψηφίσματος υπέρ ή κατά του «Μπίμπι», όπως αποκαλούν οι συμπατριώτες του τον Νετανιάχου, στην εξουσία δεκατρία χρόνια και πλέον.
Ο Σεμπάστιαν Σάουε έγραψε ιστορία: Έτρεξε τον Μαραθώνιο του Λονδίνου σε λιγότερο από δύο ώρες
15:42
Αμερικανός υπουργός Δικαιοσύνης: Ο δράστης των πυροβολισμών φαίνεται να στόχευε τον Τραμπ
15:31
Εικόνες από τις ζημιές στο Διοικητικό Εφετείο Αθηνών μετά την επίθεση με βαριοπούλες και μπογιές
15:23
ΠΑΣΟΚ: Ο Νίκος Ανδρουλάκης προτείνει τον Γιάννη Βαρδακαστάνη για τη θέση του γραμματέα του κόμματος
15:09