ΚΟΣΜΟΣ

Φονικό σεξουαλικό παιχνίδι ή έγκλημα πάθους; Μυστήριο γύρω από το θάνατο της 22χρονης καλλονής

Φονικό σεξουαλικό παιχνίδι ή έγκλημα πάθους; Μυστήριο γύρω από το θάνατο της 22χρονης καλλονής
Facebook/Anna Florence Reed

Όλο και περισσότερο απλώνεται το πέπλο μυστηρίου πάνω από την υπόθεση του θανάτου της Anna Florence Reed, η οποία βρέθηκε νεκρή σε δωμάτιο ξενοδοχείου στην Ελβετία.

Οι Αρχές καλούνται πλέον να ξετυλίξουν το κουβάρι ερευνώντας αν πρόκειται για σεξουαλικό παιχνίδι που είχε τραγική κατάληξη ή για έγκλημα πάθους.

Η νεαρή καλλονή με την εντυπωσιακή εμφάνιση βρισκόταν στο Λοκάρνο της Ελβετίας για ολιγοήμερες διακοπές, μαζί με τον 29χρονο Γερμανό σύντροφό της, Marc Schatzle. Στο δωμάτιο ωστόσο όπου διέμεναν φέρεται να άφησε και την τελευταία της πνοή.

Πριν όμως το προσωπικό του ξενοδοχείου βρει το πτώμα της στο πάτωμα του μπάνιου, πελάτες είχαν παραπονεθεί για έντονη φασαρία που ακουγόταν από το δωμάτιο του ζευγαριού μέχρι τις τρεις τα ξημερώματα.

Λίγη ώρα ωστόσο αργότερα οι φωνές σταμάτησαν και το ζευγάρι δεν δέχθηκε παρατήρηση, οπότε παραμένει άγνωστο τι πραγματικά συνέβη.

Όταν ο 29χρονος Γερμανός σύντροφός της κατέβηκε το ίδιο πρωί στις 6.30 στη ρεσεψιόν έκανε λόγο για «έντονη αδιαθεσία» της φίλης του, με αποτέλεσμα ο πρωινός υπάλληλος να καλέσει αμέσως ασθενοφόρο.

Ανοίγοντας, δε την πόρτα του δωματίου, αντίκρισε την κοπέλα πεσμένη στο πάτωμα του μπάνιου χωρίς τις αισθήσεις της. Οι εργαζόμενοι στις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης που έσπευσαν λίγη ώρα αργότερα επιβεβαίωσαν απλώς το θάνατό της.

Στις πρώτες του δηλώσεις στους αστυνομικούς, ο Schatzle απέδωσε το θάνατο της Anna σε «σεξουαλικό παιχνίδι» που πήγε στραβά. Αυτό ωστόσο δεν τον γλίτωσε από τη σύλληψη.

Οδηγήθηκε μάλιστα στην Εισαγγελέα η οποία ζήτησε την κράτησή του, ενώ μερικές ώρες αργότερα ασκήθηκε δίωξη εις βάρος του για ανθρωποκτονία.

Ο 29χρονος Γερμανός, ο οποίος φέρει στο πρόσωπό του τατουάζ με τη λέξη «πολεμιστής», αλλά και έναν ανάποδο σταυρό, κρατείται σε φυλακή της πόλης Φαρέρα μέχρι να γίνει η δίκη του.

Αν και τα τελικά αποτελέσματα της νεκροψίας αναμένονται το σαββατοκύριακο, η πρώτη εξέταση του πτώματος δείχνει ότι ο θάνατος της άτυχης κοπέλας προκλήθηκε από ασφυξία. Το σώμα ωστόσο της 22χρονης καλλονής ήταν γεμάτο με μικρές αμυχές, κοψίματα και μώλωπες…

ΔΗΜΟΦΙΛΗ