ΚΟΣΜΟΣ

Κωμικός προέβλεψε το θάνατό του στη σκηνή και... πέθανε επιτόπου

Κωμικός προέβλεψε το θάνατό του στη σκηνή και... πέθανε επιτόπου
facebook

Την τελευταία του πνοή πάνω στη σκηνή, ενώ έδινε παράσταση, άφησε ο παλαίμαχος stand – up κωμικός Ian Cognito, με το κοινό να θεωρεί πως το επεισόδιο ήταν μέρος της παράστασης!

Ο 60χρονος έκατσε στο σκαμπό ενώ ανάσαινε βαριά πριν καταρρεύσει. Όπως μετέφερε ο παρουσιαστής της βραδιάς, το κοινό θεώρησε ότι ήταν αστείο και συνέχισε να γελά χωρίς να αντιλαμβάνεται την τραγική αλήθεια.

Οι διασώστες που έφτασαν στο σημείο απλά επιβεβαίωσαν το θάνατό του. Όπως έγινε γνωστό, ο κωμικός ένιωθε αδιαθεσία προτού ανέβει στη σκηνή, αλλά επέμενε να συνεχίσει. Μάλιστα κατά τη διάρκεια της παράστασης αστειεύθηκε και με τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε: «Φανταστείτε να πέθαινα εδώ μπροστά σε εσάς» είπε χαρακτηριστικά «προβλέποντας» το θάνατό του.

Όταν έγινε αντιληπτό πως κάτι δεν πήγαινε καλά, δύο νοσοκόμες και ένας αστυνομικός που βρίσκονταν στο κοινό έκαναν προσπάθειες να τον επαναφέρουν ενώ κάλεσαν και ασθενοφόρο.

«Μόλις δέκα λεπτά πριν αστειευόταν ότι παθαίνει εγκεφαλικό» σχολίασε ένας από το κοινό. «Φανταστείτε να πάθω εγκεφαλικό και όταν συνέλθω να μιλάω ουαλικά» είπε χαρακτηριστικά. «Γελούσαμε πέντε λεπτά μαζί τους κοιτάζοντας τον νεκρό» συμπληρώνει ο θεατής.

Καλός του φίλος σχολίασε πως αυτός ήταν ο ιδανικός θάνατος για τον κωμικό, «αυτό θα ήθελε». «Μόνο που θα ήθελε περισσότερα λεφτά για αυτό και έναν μεγαλύτερο χώρο» συμπληρώνει.

Δείτε βίντεο από παλιά παράσταση του Ian Cognito:

Το πραγματικό του όνομα ήταν Paul Barbieri και είχε γεννηθεί στο Λονδίνο ενώ έδινε παραστάσεις από τα μέσα της δεκαετίας του ‘80.

«Ήταν ένας πραγματικός κωμικός» σχολιάζουν συνάδελφοί του αποχαιρετώντας τον.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ