Μήνυσε τους γονείς του γιατί τού κατέστρεψαν την συλλογή με τα... πορνό
Ένας άνδρας μήνυσε τους γονείς του γιατί, όπως ισχυρίζεται του κατέστρεψαν την συλλογή του από πορνό.
Το περιστατικό έγινε τον Οκτώβριο του 2016 αλλά ο άνδρας που ονομάζεται Τσαρλς από τα βρετανικά μέσα (σσ. ψευδώνυμο) κατέθεσε την μήνυση στις 12 Απριλίου του 2019. Τότε, ο άνδρας φέρεται να είχε μετακομίσει στο πατρικό του, στο Μίσιγκαν αφού πήρε διαζύγιο από την σύζυγό του.
Σύμφωνα με την αγωγή, ο άνδρας έμεινε στο σπίτι των γονιών του για 10 περίπου μήνες ενώ πλήρωνε και ενοίκιο. Έφυγε από το πατρικό του τον Αύγουστο του 2017 έπειτα από ένα περιστατικό στο οποίο κλήθηκε και η αστυνομία.
Τρεις μήνες αργότερα, οι γονείς του τον επισκέφτηκαν στο νέο του σπίτι, στην Ιντιάνα όπου του πήγαν τα προσωπικά του αντικείμενα. Ο Τσαρλς ισχυρίζεται ότι δεν του παρέδωσαν την συλλογή με τα πορνό και κατηγόρησε τους γονείς του ότι του την κατέστρεψαν και ότι αυτή στοίχιζε 25.567 ευρώ.
Ο πατέρας του απάντησε πως «είτε το πιστεύεις είτε όχι, ο λόγος που τα κατέστρεψα ήταν για την ψυχική σου υγεία. Θα έκανα το ίδιο αν είχα βρει ένα κιλό ναρκωτικά. Κάποια μέρα ελπίζω να το καταλάβεις».
Όπως ισχυρίζεται ακόμη ο πατέρας, ο γιος του αποβλήθηκε από το Λύκειο και το κολλέγιο γιατί πουλούσε πορνό σε συμμαθητές και συμφοιτητές του.
Το γραφείο του εισαγγελέα πάντως απέρριψε τις κατηγορίες του Τσαρλς.
Νέα τεχνική κάνει τον εγκέφαλο διαφανή και επιτρέπει την παρατήρηση νευρώνων σε πραγματικό χρόνο
08:12
Σπάει όλα τα κοντέρ η τιμή του πετρελαίου: Εκτοξεύτηκε στα 112 δολάρια μετά τα χτυπήματα σε ενεργειακές υποδομές
08:03
Κλιμακώνεται ο πόλεμος στη Μέση Ανατολή - Ποιες στρατιωτικές επιλογές «ζυγίζει» ο Τραμπ
07:52
ΤΟ ΣΤΙΓΜΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ: Η φωτιά της Μέσης Ανατολής και ο μικρόκοσμος της ελληνικής Βουλής
07:45