ΚΟΣΜΟΣ

Διαφήμιση πολυτελούς σπιτιού στο Σίδνεϊ αναστάτωσε το διαδίκτυο και έγινε viral

Διαφήμιση πολυτελούς σπιτιού στο Σίδνεϊ αναστάτωσε το διαδίκτυο και έγινε viral
screen grab από βίντεο

Viral έγινε μέσα σε λίγες ώρες μια… ευφάνταστη διαφήμιση για ένα πολύτελες σπίτι στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας, με το twitter να έχει πάρει φωτιά από τα δεκάδες σχόλια των χρηστών.

Η διαφήμιση απέσπασε τόσο θετικά, όσο και αρνητικά σχόλια, αφού κάποιοι είπαν ότι αγγίζει τα όρια της τέχνης και κάποιοι άλλοι θεώρησαν ότι είναι τελείως γελοία.

Πιο συγκεκριμένα, το διάρκειας δύο λεπτών βίντεο δείχνει ένα ζευγάρι να περνάει από όλα τα δωμάτια του σπιτιού, χορεύοντας αισθησιακά.

Ο άντρας φτάνει στο σπίτι με ένα πολυτελές αυτοκίνητο, όπου τον υποδέχεται η γυναίκα. Τότε ξεκινάνε ένα χορευτικό παιχνίδι, που αρχίζει από τον πάγκο της κουζίνας, συνεχίζεται στην τεραστίων διαστάσεων πισίνα και καταλήγει στο υπνοδωμάτιο. Τα φώτα σβήνουν και η διαφήμιση τελειώνει. Σε όλη τη διαφήμιση ακούγεται μουσική στο παρασκήνιο.

Μετά τον χαμό που προκλήθηκε στα social media, το βίντεο κατέβηκε από το διαδίκτυο, ανέβηκε, όμως, ξανά αργότερα με διαφορετική μουσική.

Δείτε το βίντεο:

Πολλοί περιέγραψαν τη διαφήμιση ως πολύ σεξουαλική χωρίς να χρειάζεται, άλλοι ως πολύ αστεία, ενώ κάποιοι την χαρακτήρισαν ως την πιο πραγματική διαφήμιση κτηματομεσιτικού γραφείου για ακίνητο.

«Σίρι, δείξε μου κάτι τόσο εξωπραγματικό που να συνορεύει με την τέχνη», γράφει ένας χρήστης, «Πρέπει να χρηματοδοτηθεί μια μεγαλύτερη έκδοση αυτού του χαρακτηριστικού προαστιακού ρομαντικού θρίλερ», σχολιάζει κάποιος άλλος.

Η εταιρεία ακινήτων απέσυρε το βίντεο από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσής της, ζητώντας συγγνώμη για την… αναστάτωση που προκάλεσε.

«Η LJ Hooker Bankstown ψάχνει πάντα νέους τρόπους να διαφημίσει τα ακίνητά της. Ωστόσο, αυτή τη φορά μάλλον το παρακάναμε» ανάφερε σε δήλωσή της.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ