Σρι Λάνκα: Ελεγχόμενη έκρηξη σε κινηματογράφο στο Κολόμπο
Ελεγχόμενη έκρηξη σημειώθηκε στον κινηματογράφο «Savoy» στο Κολόμπο, την πρωτεύουσα της Σρι Λάνκα, όπως μετέδωσε το τηλεοπτικό δίκτυο Sky News.
Όπως έγινε γνωστό, εντοπίστηκε ένα ύποπτο μηχανάκι, με πυροτεχνουργούς να κρίνουν θα μπορούσε να είχε τοποθετηθεί βόμβα.
Ωστόσο, όπως διευκρίνισε αργότερα η αστυνομία στο μηχανάκι δεν υπήρχαν εκρηκτικές ύλες.
Την ίδια ώρα, ο υφυπουργός Άμυνας και ο πρόεδρος της Βουλής δήλωσαν ότι τέθηκαν υπό κράτηση άλλοι 18 άνθρωποι, πράγμα που σημαίνει ότι οι συλληφθέντες είναι 60.
Η εξέλιξη αυτή έρχεται την ώρα που ο δραματικός απολογισμός των επιθέσεων του Πάσχα ανέρχεται στους 359.
Την ευθύνη για το μπαράζ των εκρήξεων σε εκκλησίες και ξενοδοχεία της χώρας ανέλαβε το αυτοαποκαλούμενο Ισλαμικό Κράτος, δίνοντας παράλληλα στη δημοσιότητα τα ονόματα των «μαχητών» που εξαπέλυσαν τις επιθέσεις.
Βόλος: 72χρονος με άνοια οδηγούσε ανάποδα στην ΠΑΘΕ για να ανάψει κερί στην εκκλησία
17:56
Υπόθεση Παναγόπουλου: Τι απαντά ο Ανδρέας Αν. Γεωργίου για τις αναθέσεις συμβάσεων της ΓΣΕΕ
17:48
Λευκός Οίκος: «Ψευδοαγανάκτηση» οι αντιδράσεις για βίντεο του Τραμπ κατά του ζεύγους Ομπάμα
17:40
Hellenic Train: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον Προαστιακό Αθηνών λόγω έργων υποδομής
17:32