ΚΟΣΜΟΣ

Serial killer στην Κύπρο: Σε τρία σημεία συνεχίζονται οι έρευνες στην Κόκκινη Λίμνη

Serial killer στην Κύπρο: Σε τρία σημεία συνεχίζονται οι έρευνες στην Κόκκινη Λίμνη
AP Photo/Petros Karadjias

Συνεχίζονται σήμερα, Τρίτη, οι έρευνες στην Κόκκινη Λίμνη στο Μιτσερό για τον εντοπισμό της τρίτης βαλίτσας, όπου ο serial killer «Ορέστης» είχε βάλει ένα από τα θύματά του και είχε πετάξει στο σημείο.

Οι ερευνητές θα ελέγξουν τα τρία σημεία που σηματοδοτήθηκαν χθες, όπως αναφέρει το offsite.com.cy, με την ελπίδα να εντοπίσουν και το τρίτο πτώμα στη λίμνη.

Οι έρευνες θα γίνουν με τη χρήση ενός υπερσύγχρονου ηχοεντοπιστικού συστήματος σόναρ και μίας ρομποτικής κάμερας.

Χθες, Δευτέρα, τα συνεργεία είχαν σταματήσει τις έρευνες λίγο μετά τις 16:00, όμως, κρίθηκε σκόπιμο να μπουν και πάλι στο νερό τα μηχανήματα για να ελεγχθεί εκ νέου ένα συγκεκριμένο σημείο.

Τελικώς, όμως, δεν εντοπίστηκε τίποτα και οι προσπάθειες σταμάτησαν στις 19:00 το απόγευμα για να επαναρχίσουν σήμερα το πρωί.

Θωρείται πιθανό η τρίτη βαλίτσα να είναι κρυμμένη μέσα στη λάσπη. Σε περίπτωση που οι αρμόδιες υπηρεσίες δουν ότι δεν βρίσκουν τη βαλίτσα, τότε θα αποσταλούν τα αποτελέσματα του σόναρ στην Αγγλία για επεξεργασία των δεδομένων.

Εάν δεν σηματοδοτηθούν άλλα σημεία τότε η ρομποτική κάμερα και το σόναρ θα μεταφερθούν στην λίμνη Μεμί, στο Ξυλιάτου, μέχρι να «καθίσει» η λάσπη στην Κόκκινη Λίμνη. Στη λίμνη Μεμί αναζητείται η 6χρονη Σιέρα.

Να υπενθυμίσουμε πως το μεσημέρι της Κυριακής οι Αρχές είχαν ανασύρει από την Κόκκινη Λίμνη τη δεύτερη βαλίτσα που είχε πετάξει ο 35χρονος και στην οποία βρέθηκε το πτώμα ενός παιδιού, που όπως όλα δείχνουν ανήκει στην 8χρονη Ελένα Ναταλία Μπουνέα.



ΔΗΜΟΦΙΛΗ