ΚΟΣΜΟΣ

Το στοιχείο για το όνομα του μωρού που αποκάλυψε ο Χάρι και το κρυφό μήνυμα στη Μέγκαν

Το στοιχείο για το όνομα του μωρού που αποκάλυψε ο Χάρι και το κρυφό μήνυμα στη Μέγκαν
screen grab

Όσο περνούν οι ώρες και το Παλάτι δεν ανακοινώνει το όνομα του μωρού του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ, τα βρετανικά μέσα, βλέπουν παντού... σημάδια.

Η νέα θεωρία που έρχεται από την Mirror, θέλει τον Χάρι να έχει δώσει ένα σημαντικό στοιχείο για το όνομα του παιδιού του επειδή μίλησε στους δημοσιογράφους έξω από τους στάβλους του Ουίνσδορ, με φόντο δύο άλογα.

Σύμφωνα με τη σκανδαλοθηρική εφημερίδα, το ένα άλογο, όπως φαίνεται στην ταμπέλα, ονομάζεται Τζορτζ και το δεύτερο Σερ Τζον.

Αφού λοιπόν το πρώτο όνομα έχει δοθεί στο γιο του Γουίλιαμ, το Τζον είναι διαθέσιμο... Ωστόσο, κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει το όνομα πριν αυτό ανακοινωθεί επίσημα από το Παλάτι.

Παράλληλα, ειδικοί μελέτησαν τα… πόδια του πρίγκιπα Χάρι, ο οποίος την ώρα που μιλούσε για τη γέννηση του παιδιού του είχε ιδιαίτερα «ανήσυχα» άκρα, υποστηρίζοντας μάλιστα πως είναι κάποιο κρυφό μήνυμα για τη Μαρκλ!

Μιλώντας στη Mirror, η ειδικός Σουζάν Κωνσταντίν αναφέρει πως ο πρίγκιπας φαίνεται χαρούμενος και ενθουσιασμένος, όπως φαίνεται από τις κινήσεις του σώματός του.

Βέβαια αυτό είναι κάτι που δεν χρειάζεται να μελετήσει κανείς για να το καταλάβει, αλλά τα βρετανικά μέσα, όσον αφορά ειδήσεις για τη βασιλική οικογένεια, υπερ – αναλύουν τα πάντα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ