Κατέρρευσε κτήριο στο Μπέρμιγχαμ – Τρεις τραυματίες
Τουλάχιστον τρεις άνθρωποι τραυματίστηκαν, εκ των οποίων ο ένας σοβαρά, όταν κατέρρευσε ο τοίχος ενός κτηρίου στο Jewellery Quarter στο κέντρο της πόλης του Μπέρμιγχαμ το απόγευμα της Τετάρτης.
Δύο άνθρωποι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, ένας εκ των οποίων σε σοβαρή κατάσταση, σύμφωνα με ιατρικές πηγές, ενώ στο σημείο του ατυχήματος παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες σε ένα ακόμη τραυματία.
Η αστυνομία του West Midlands ανέφερε νωρίτερα ότι οι αξιωματικοί κλήθηκαν στο σημείο καθώς ένα κτήριο στην οδό Vittoria στο Hockley κατέρρευσε λίγο πριν από τις 6 το απόγευμα, τοπική ώρα, και ένα άτομο τραυματίστηκε.
«Η οδός Vittoria είναι κλειστή για να επιτρέψει στις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης να διερευνήσουν την αιτία της κατάρρευσης, ζητώντας από τους πολίτες να αποφύγουν την περιοχή», ανέφερε η αστυνομία.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ερντογάν: Ετοιμαστείτε για στρατιωτική επιχείρηση στη Μανμπίζ
Σοκ στην Κύπρο: Ακρωτηριάστηκε το χέρι του γαμπρού σε γαμήλια φωτογράφιση
Συνελήφθη μέλος των Pussy Riot στη Μόσχα
Υποχρεωτική η αναγραφή του μισθού στις αγγελίες - Νέοι κανόνες στις προσλήψεις από 1η Νοεμβρίου
01:00
Ηλεκτρονική τιμολόγηση: Mέχρι τις 12 Οκτωβρίου πρέπει να υποβάλλουν την δήλωση οι επιχειρήσεις
00:30
Δημοφιλής Ιρανή ηθοποιός καταδικάστηκε σε φυλάκιση ενός έτους για στήριξή της στις διαδηλώσεις
23:57
«Προπολεμικό» νόμο σχεδιάζει η Πολωνία: Προετοιμάζει για την μετάβαση σε εμπόλεμη κατάσταση
23:47