Ήπιε παγωμένο νερό και πέθανε: Πρωτοφανής τραγωδία
Πρωταφανές είναι αυτό που σημειώθηκε στο Περού, όπου ένας ποδοσφαιριστής έχασε τη ζωή του από ανακοπή καρδιάς μετά την κατάποση παγωμένου νερού.
Ο 27χρονος Ludwin Florez Nole, αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα που συμμετείχε, αισθάνθηκε αδιαθεσία. Πήγε στο σπίτι του, όπου σύμφωνα με τη σύζυγό του ήπιε ένα ποτήρι παγωμένο νερό, ενώ ήταν ακόμα «ζεστός» και σε υπερένταση.
Τότε άρχισε να αισθάνεται έντονους πόνους στο στήθος.
«Τον πήγα στην κοντινότερη κλινική, αλλά πέθανε προτού προλάβω να φτάσω», δήλωσε η γυναίκα του, περιγράφοντας τις δραματικές στιγμές που έζησε, σύμφωνα με την Daily Mail.
«Οι γιατροί μού είπαν ότι πέθανε από ανακοπή καρδιάς, διότι ήπιε πολύ παγωμένο νερό, ενώ ακόμα το σώμα του ήταν ζεστό από τον αγώνα», πρόσθεσε η νεαρή.
Σύμφωνα με τους γιατρούς, η διαφορά στη θερμοκρασία προκάλεσε ισχυρό σοκ στη λειτουργία της καρδιάς του αθλητή, με συνέπεια να διαφοροποιηθεί ο ρυθμός των χτύπων και να σταματήσει.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Φρικιαστικές μαρτυρίες από τη 12χρονη που έφαγε ανθρώπινα μέλη μαζί με τον παιδόφιλο «σύντροφό» της
EE: Έκτακτη Σύνοδος Κορυφής των «28» στις 28 Μαΐου
Ο Ερντογάν κάνει τα «γλυκά» μάτια στην ΕΕ: Εργαζόμαστε επίμονα για την πλήρη ένταξή μας
Κτηματολόγιο: Τι αλλάζει με το G-Cloud - «Θωρακίζεται κρίσιμη υποδομή» τονίζει ο Δ. Παπαστεργίου
11:45
«Αστακός» η Ελβετία ενόψει G7 - Πάνω 50.000 διαδηλωτές θα βγουν στους δρόμους
11:35
Το στοίχημα Τσίπρα για τη διαφθορά και η επιστροφή του… «ηθικού πλεονεκτήματος»
11:24
Λουτρά Αιδηψού: Στο επίκεντρο ευρωπαϊκής κινηματογραφικής παραγωγής - Γυρίζεται το «Γέρμα» του Λόρκα
11:14