ΚΟΣΜΟΣ

Βρήκε τους βιολογικούς του γονείς 33 χρόνια αφότου τον εγκατέλειψαν στις τουαλέτες αεροδρομίου

Βρήκε τους βιολογικούς του γονείς 33 χρόνια αφότου τον εγκατέλειψαν στις τουαλέτες αεροδρομίου
Facebook/Steve Hydes

Συγκλονίζει η ιστορία του Βρετανού Steve Hydes, ο οποίος πέρασε πάνω από τρεις δεκαετίες της ζωής του μη γνωρίζοντας ποιοι ήταν οι πραγματικοί γονείς του, αφότου εκείνοι τον εγκατέλειψαν νεογέννητο στο αεροδρόμιο Gatwick του Λονδίνου. Τα τελευταία 15 χρόνια τους αναζητούσε συνεχώς. Οι αναζητήσεις του τελικά «έπιασαν τόπο», αφού σήμερα, 33 χρόνια μετά την εγκατάλειψη, κατάφερε να τους εντοπίσει.

Η ιστορία του Hydes ξεκινά στις 10 Απριλίου του 1986, όταν εκτιμάται ότι ήταν μόλις δέκα ημερών. Τον εντόπισε μία υπάλληλος μέσα στις γυναικείες τουαλέτες του βόρειου τερματικού του αεροδρομίου, ντυμένο με δύο παιδικά φορμάκια και τυλιγμένο σε μία κουβέρτα.

Έκτοτε έγινε γνωστός ως Gary Gatwick, που είναι το όνομα της μασκότ του αεροδρομίου.

Ο Hydes δόθηκε αρχικά σε ανάδοχη οικογένεια και στη συνέχεια τον υιοθέτησε μια οικογένεια που είχε τρεις κόρες.

Ο ίδιος δεν κράτησε ποτέ κακία απέναντι στους βιολογικούς του γονείς, ήταν, όμως, πάντα περίεργος για το παρελθόν του. Μέχρι σήμερα έχει κρατήσει όλα τα αντικείμενα με τα οποία βρέθηκε, ανάμεσά τους και ένα αρκουδάκι της μασκότ του αεροδρομίου που του δόθηκε.

Αναζητούσε επί μακρόν τους γονείς του, ενώ έκανε τακτικές εκκλήσεις την περίοδο των Χριστουγέννων, αλλά και σε κάθε «επέτειο» της ημέρας που τον εγκατέλειψαν. Επιθυμούσε να πει στα παιδιά του περισσότερα για το παρελθόν του και το ιστορικό της οικογένειάς του.

Ειδικοί πήραν δείγματα DNA και τώρα βρήκαν τους γονείς του. Δυστυχώς για εκείνον, όμως, η βιολογική του μητέρα είχε ήδη πεθάνει, προτού του δοθεί η ευκαιρία να τη συναντήσει.

Ο βιολογικός του πατέρας, όμως, είναι ζωντανός και ο Steve έμαθε ότι έχει και άλλα αδέρφια, τα οποία δεν γνώριζαν καν την ύπαρξή του.

13396698 7019757 image m 19 1557647808152

Γεμάτος ενθουσιασμό, ο Steve ανακοίνωσε τα νέα στο facebook: «Μετά από 15 χρόνια αναζήτησης, μπορώ με χαρά να επιβεβαιώσω ότι με την σκληρή δουλειά των γενεαλόγων, μπορέσαμε να εντοπίσουμε τους βιολογικούς μου γονείς.

Δυστυχώς η βιολογική μου μητέρα έχει πεθάνει, επομένως δεν μπορώ να μάθω ακριβώς τι συνέβη και γιατί.

Βρήκα, όμως, τον βιολογικό μου πατέρα και τα αδέρφια μου, οι οποίοι δεν γνώριζαν ότι υπάρχω».

Ο ίδιος συνέχισε την ανάρτησή του λέγοντας ότι το θέμα είναι πολύ ευαίσθητο για όλους τους, ενώ ευχαρίστησε όλους όσους τον στήριξαν όλα αυτά τα χρόνια.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ