Άνδρας όρμησε και έριξε κλωτσιά στον Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ
Επίθεση από έναν άνδρα δέχθηκε ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ σε αθλητικό γεγονός στη Νότιο Αφρική, αλλά σύμφωνα με επίσημες πληροφορίες, δεν τραυματίστηκε.
Ο 71χρονος ηθοποιός και πρώην πολιτικός έκανε αστεία με τους θεατές στο «Arnold Classic Africa Festival», -βγάζοντας selfie και τραβώντας βίντεο-, στο Συνεδριακό Κέντρο Sandton κοντά στο Γιοχάνεσμπουργκ, όταν ένας άντρας πήδηξε από πίσω του και τον κλώτσησε.
Με την ορμή που είχε άντρας χτυπώντας τον Σβαρτζενέγκερ τον έριξε κάτω, ενώ οι άντρες της ασφάλειας του ηθοποιού ακινητοποίησαν τον δράστη. Ο ηθοποιός κάθισε για λίγο ακόμα στην εκδήλωση και στη συνέχεια αποχώρησε, ενώ αργότερα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ενημέρωσε τους θαυμαστές του ότι «όλα είναι καλά».
Η ταυτότητα και το κίνητρο του επιτιθέμενου δεν έγιναν γνωστά.
Τι πρέπει να γνωρίζετε για το θερινό ωράριο μειωμένης τιμολόγησης που τέθηκε σε ισχύ από τον ΔΕΔΔΗΕ
02:00
Στα «σκαριά» νέα «Ανακαινίζω» και «Νταντάδες της γειτονιάς» - Ποιοι δικαιούνται έως 36.000 ευρώ
01:00
Eορταστικό ωράριο Πάσχα: Αναλυτικά οι ώρες λειτουργίας στα εμπορικά καταστήματα
00:30
Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση Τραμπ για να... τσακίσει το Ιράν - Το «όχι» και οι όροι της Τεχεράνης
23:56