Γερμανία: Εργαζόμενη σε σταθμό απολύθηκε γιατί γύριζε μέσα στα τρένα... πορνό
Με τη δουλειά της στο σταθμό «πλήρωσε» μια Γερμανίδα τις καλλιτεχνικές ανησυχίες της, γυρίζοντας ταινίες πορνό σε... τρένα, αργά το βράδυ, όταν ακινητοποιούνταν οι συρμοί.
Σύμφωνα με την Daily Mail, υπάρχουν τουλάχιστον δύο «ροζ» βίντεο με την 33χρονη Teresa W.
Στο πρώτο εμφανίζεται σαν «αφέντρα», να φοράει τη στολή εργασίας της και να... τιμωρεί τους επιβάτες που δεν είχαν πληρώσει εισιτήριο.
Στο δεύτερο φαίνεται να προσκαλεί στην καμπίνα του μηχανοδηγού έναν άνδρα προκειμένου να γυρίσουν ερωτικό βίντεο.
Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, οι ερωτικές ταινίες έχουν γυριστεί στο σταθμό Saxony-Anhalt στην ανατολική Γερμανία.
Η Teresa, όχι μόνο δεν δήλωσε μετανοιωμένη, αλλά υποστήριξε ότι τα βίντεο ήταν «προσωπική της υπόθεση» και ότι δεν ήταν υποχρεωμένη να ζητήσει την άδεια.
Εκπρόσωπος της εταιρείας επιβεβαίωσε ότι δεν εργάζεται πια στην εταιρεία από την αρχή του έτους...
ΣΕ ΙΣΧΥ ΑΠΟ 1Η ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2027: Live η εξειδίκευση του μέτρου της απαγόρευσης των Social Media για τους ανήλικους κάτω των 15 ετών
13:00
Πώς το Πακιστάν συνέβαλε στη διασφάλιση μιας εύθραυστης εκεχειρίας μεταξύ των ΗΠΑ και του Ιράν
13:00
Λάρισα: Νεκρές εντοπίστηκαν δύο αδελφές μέσα σε διαμέρισμα – Σε προχωρημένη σήψη οι σοροί
12:55
Τι σημαίνει για τις τιμές των καυσίμων η εκεχειρία στη Μέση Ανατολή
12:54