Φωτιά σε φορτίο πλοίου στην Ταϊλάνδη - Στο νοσοκομείο 130 άτομα
Φωτιά ξέσπασε σε ένα φορτίο πλοίου, που περιείχε και χημικά στο λιμάνι Λαέμ Τσαμπάνγκ που βρίσκεται στα ανατολικά της Ταϊλάνδης.
Οι υπεύθυνοι του λιμανιού αναγκάστηκαν να απομακρύνουν τους εργαζόμενους, αλλά και να κλείσουν προσωρινά τρεις αποβάθρες, σύμφωνα με τις τοπικές αρχές.
Περισσότεροι από 130 άνθρωποι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο. Μερικοί παραπονέθηκαν για ενόχληση στα μάτια και στον λαιμό, ενώ άλλοι είχαν μία αίσθηση ότι καίγονταν το δέρμα τους.
Ωστόσο, δεν διαπιστώθηκαν σοβαροί τραυματισμοί, σύμφωνα με το υπουργείο Δημόσιας Υγείας.
Κόκκινες φλόγες και πυκνός μαύρος, αλλά και λευκός καπνός έβγαιναν από το νοτιοκορεατικό πλοίο KMTC Hongkong Co., στην διάρκεια του σημερινού πρωινού, αλλά και μέχρι νωρίς το απόγευμα στην αποβάθρα Α2, σύμφωνα με δηλώσεις της διοίκησης του λιμανιού.
Πρόστιμα και ποινές για όσους δεν έχουν εισιτήριο στα ΜΜΜ - Οι αλλαγές με τον νέο νόμο
01:00
Φορολογικές δηλώσεις: Τα 10 sos - Ποιες «παγίδες» πρέπει να προσέξετε
00:30
Τραμπ: Για 47 χρόνια το Ιράν ήταν ο νταής στην Μέση Ανατολή - Τώρα είναι σε φυγή
23:59
Το Ισραήλ βομβαρδίζει ιρανικές υποδομές, η Τεχεράνη απειλεί με αντίποινα, ο Τραμπ «θέλει» το Ορμούζ
23:59