Συντριβή ελικοπτέρου στο Μεξικό – Νεκροί όλοι οι επιβαίνοντες
Στρατιωτικό ελικόπτερο, το οποίο συμμετείχε σε επιχείρηση κατάσβεσης πυρκαγιάς συνετρίβη στο κεντρικό Μεξικό, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους τα πέντε μέλη του πληρώματος.
Το ελικόπτερο MI-17 συνετρίβη περίπου 90 χιλιόμετρα βόρεια της πόλης Χαλπάν δε Σιέρα, στην Πολιτεία Κερετάρο, όπου συμμετείχε στις προσπάθειες κατάσβεσης πυρκαγιάς, σύμφωνα με ανακοίνωση του πολεμικού ναυτικού του Μεξικού.
Τα αίτια της συντριβής παραμένουν άγνωστα.
Μια ομάδα αναγνώρισης εντόπισε συντρίμμια του ελικοπτέρου το πρωί της Παρασκευής (24/05), καθώς οι επιχειρήσεις έρευνας και διάσωσης χρειάστηκε να διακοπούν τη νύχτα εξαιτίας των δυσμενών καιρικών συνθηκών, ανέφερε ανακοίνωση του γενικού επιτελείου.
Ο πρόεδρος του Μεξικού Αντρές Μανουέλ Λόπες Ομπραδόρ και άλλοι αξιωματούχοι τήρησαν ενός λεπτού σιγή όταν ενημερώθηκαν για τη συντριβή του ελικοπτέρου.
Έληξε η προθεσμία για το Δώρο Χριστουγέννων - Τι ισχύει εάν δεν καταβλήθηκε στους εργαζόμενους
23:58
Ουκρανία: Επτά νεκροί από ρωσική πυραυλική επίθεση στην Οδησσό
23:50
Γάζα: Ισραηλινό πλήγμα σε σχολείο που είχαν καταφύγει εκτοπισμένοι - Τουλάχιστον έξι νεκροί
23:40
Συναγερμός για την εξαφάνιση 13χρονου από τη Θεσσαλονίκη
23:27