Κίνα: Του έκοψαν κλήση επειδή… ξύστηκε ενώ οδηγούσε
Κλήση επειδή… έξυσε το πρόσωπό του έλαβε ένας οδηγός στην Κίνα.
Ο Liu οδηγούσε στην πόλη Τζινάν όταν σήκωσε το χέρι του για να ξύσει το πρόσωπό του, τη στιγμή που περνούσε από μία κάμερα κυκλοφορίας.
Τελικά αυτή η κίνηση θεωρήθηκε… παράνομη και λίγες μέρες μετά, έλαβε κλήση με την κατηγορία πως «παραβίασε τον νόμο σχετικά με τη χρήση κινητού τηλεφώνου κατά την οδήγηση» και πως πρέπει να πληρώσει το πρόστιμο των 7,25 δολαρίων.
«Συχνά βλέπω να εκθέτουν άτομα στο διαδίκτυο επειδή οδηγούν και ταυτοχρόνως πιάνουν πόδια (άλλων)» αναφέρει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο οδηγός.
«Αυτό το πρωί όμως “έσπασα” κι εγώ τους κανόνες αφού ακούμπησα το… πρόσωπό μου».
Οι Αρχές ωστόσο ακύρωσαν την κλήση και εξήγησαν στον οδηγό ότι θεωρήθηκε -λανθασμένα- πως μιλούσε στο κινητό του τηλέφωνο καθώς «το σύστημα παρακολούθησης της κυκλοφορίας αυτομάτως “πιάνει” την κίνηση και τραβάει φωτογραφία», σύμφωνα με όσα αναφέρονται σε δημοσίευμα του BBC.
Αυτοκίνητο κατέληξε στη θάλασσα στο λιμάνι του Λεωνιδίου
19:52
CNNi: «Ατμοσφαιρικό ποτάμι» σαρώνει την Καλιφόρνια - Δύο νεκροί από την φονική καταιγίδα
19:40
Τραγωδία στο Τορίνο: Άνδρας πνίγηκε με φέτα πανετόνε
19:30
Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του διοικητή της Πυροσβεστικής Άνω Ποροΐων (pic&vid)
19:24