ΚΟΣΜΟΣ

Serial killer Κύπρος: Βρέθηκε η τρίτη βαλίτσα στην Κόκκινη Λίμνη

Serial killer Κύπρος: Βρέθηκε η τρίτη βαλίτσα στην Κόκκινη Λίμνη
AP Photo/Petros Karadjias

Οι ερευνητές στην Κόκκινη Λίμνη στο Μιτσερό φαίνεται πως έφτασαν στην ανακάλυψη της τρίτης βαλίτσας που αναζητούνταν στο σημείο, όπως αναφέρει το offsite.com.cy.  

Οι έρευνες για τον εντοπισμό της τρίτης βαλίτσας, στην οποία υπάρχει το πτώμα ακόμη ένος θύματος του serial killer «Ορέστη», ήταν σε εξέλιξη εδώ και περίπου έναν μήνα.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, ο Διευθυντής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κύπρου, Μάρκος Τράγκολας, σπεύδει στην περιοχή, ενώ στο σημείο έχουν κληθεί και ιατροδικαστές.

Οι Αρχές εικάζουν πως στην βαλίτσα βρίσκεται το πτώμα της Μαρικάρ Βαλντέζ.

Να υπενθυμίσουμε πως από την Κόκκινη Λίμνη οι ερευνητές έχουν ανασύρει ακόμη δύο βαλίτσες στις οποίες ο 35χρονος ίλαρχος Νίκος Μεταξάς είχε βάλει το πτώμα της 36χρονης Λίβια Φλορεντίνα Μπουνέα και της κόρης της Έλενας Ναταλίας Μπουνέα.

O serial killer έχει ομολογήσει τη δολοφονία συνολικά 6 γυναικών και δύο παιδιών. Οι Αρχές αναζητούν ακόμη την 6χρονη Σιέρα, κόρη του πρώτου θύματος που ανακαλύφθηκε στο φρεάτιο στο Μιτσερό.

Ψύχραιμος ενώπιον του Δικαστηρίου

Ο ύποπτος, ο οποίος παρουσιάστηκε την περασμένη Τετάρτη ενώπιον του Δικαστηρίου, φορώντας αλεξίσφαιρο γιλέκο και χωρίς να εκπροσωπείται από δικηγόρο, δεν έφερε ένσταση στην κράτησή του.

Η διαδικασία διεξήχθη μέσα σε μια κατάμεστη από κόσμο αίθουσα και υπό αυξημένα μέτρα ασφαλείας με τον ύποπτο να δείχνει ψύχραιμος και να απαντά μονολεκτικά στις ερωτήσεις του δικαστηρίου.

Ο Υπαστυνόμος Ιωάννης Γιωρκάτζης του ΤΑΕ Λευκωσίας παρέθεσε τα γεγονότα της υπόθεσης, τα όσα έγιναν μέχρι σήμερα από την Αστυνομία και το ανακριτικό έργο που υπολείπεται να γίνει.

Ο κ. Γιωρκάτζης είπε ότι οι εξετάσεις της Αστυνομίας σε σχέση με τις υπό διερεύνηση υποθέσεις βρίσκονται σε συνεχή εξέλιξη και πως μέχρι στιγμής έχουν ληφθεί 620 καταθέσεις, ενώ αναμένεται να ληφθούν ακόμα άλλες 80 περίπου καταθέσεις.

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ