ΚΟΣΜΟΣ

Απίστευτος βετεράνος ετών 93 έκανε καμάκι στη Μελάνια - Η αντίδραση του Τραμπ

Απίστευτος βετεράνος ετών 93 έκανε καμάκι στη Μελάνια - Η αντίδραση του Τραμπ
screen grab από βίντεο

Η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, Μελάνια Τραμπ, τραβάει τα βλέμματα πάνω της όπου και αν εμφανίζεται, αφού είναι μια εντυπωσιακή γυναίκα. Στη γοητεία της υπέκυψε ακόμα και ένας 93χρονος βετεράνος πολέμου, ο οποίος τη φλέρταρε ανοιχτά στις εκδηλώσεις για την 75η επέτειο από την απόβαση στη Νορμανδία.

Ο Thomas Cutherbert πήγε να χαιρετήσει το προεδρικό ζεύγος των ΗΠΑ και δεν δίστασε να κάνει ένα κομπλιμέντο στη Μελάνια, χωρίς να πτοείται από το γεγονός ότι ο Ντόναλντ Τραμπ βρισκόταν δίπλα της.

Αφού έσφιξε το χέρι της Πρώτης Κυρίας, είπε για εκείνη απευθυνόμενος προς τον Αμερικανό πρόεδρο: «Είναι καλή, έτσι δεν είναι;» προσθέτοντας: «Αν δεν ήσουν εσύ, κι αν ήμουν 20 χρόνια νεότερος... ».

Ο 72χρονος Τραμπ απάντησε εγκάρδια στο σχόλιο του βετεράνου: «Θα μπορούσες να τα καταφέρεις, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία γι’ αυτό».

Ο Αμερικανός Πρόεδρος είπε επίσης στο βετεράνο αγωνιστή πως ήταν «τιμή» του που τον γνώρισε, προσθέτοντας: «Σας ευχαριστώ πολύ».

Μετά τη συνάντησή του με τον Αμερικανό Πρόεδρο και την Πρώτη Κυρία, ο Cutherbert μίλησε για τον Ντόναλντ Τραμπ. «Με εξέπληξε. Όταν βλέπεις κάποιον στην τηλεόραση, δείχνει πολύ διαφορετικός. Η σύζυγός του ήταν επίσης πολύ ευχάριστη», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Στον Thomas Cutherbert απονεμήθηκε το μετάλλιο του Τάγματος της Λεγεώνας της Τιμής το 2017, για τον ρόλο του στην Απόβαση της Νορμανδίας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ