ΗΠΑ: Τραγωδία στη φημισμένη στρατιωτική σχολή του Γουέστ Πόιντ – Όχημα παρέσυρε σπουδαστές
Ένας σπουδαστής της στρατιωτικής σχολής του Γουέστ Πόιντ, στην Πολιτεία της Νέας Υόρκης, έχασε τη ζωή του όταν ένα όχημα μεταφοράς προσωπικού ξέφυγε από την πορεία του, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν άλλοι 22 άνθρωποι.
Σύμφωνα με πολλά μέσα ενημέρωσης, το όχημα πλαγιολίσθησε ενώ εκινείτο σε μικρή απόσταση από την ακαδημία που βρίσκεται στις όχθες του ποταμού Χάντσον.
Οι 22 τραυματίες, εκ των οποίων 20 είναι σπουδαστές και δύο στρατιώτες, μεταφέρθηκαν για νοσηλεία σε νοσοκομεία της περιοχής, ανακοίνωσε η ακαδημία.
Το Γουέστ Πόιντ ιδρύθηκε το 1802 και σ' αυτό φοιτούν σήμερα περίπου 4.000 σπουδαστές. Σε αντάλλαγμα για τις δωρεάν, τετραετείς σπουδές τους, δεσμεύονται μετά την αποφοίτησή τους να υπηρετήσουν επί μία πενταετία στις αμερικανικές ένοπλες δυνάμεις.
Το πραγματικό κόστος των σπουδών αυτών εκτιμάται από τον αμερικανικό στρατό ότι ανέρχεται στα 225.000 δολάρια.
Κίνηση: Στο «κόκκινο» ο Κηφισός - Καθυστερήσεις σε Αττική Οδό λόγω τροχαίου στο ρεύμα προς Ελευσίνα
08:11
Snappi: Με «καύσιμο» το Fuel Pass έσπασε το φράγμα των 100.000 πελατών
08:01
Πυροβολισμοί στο Όστιν - Αναφορές για αρκετούς τραυματίες (vids)
07:57
Ψηφιακό δελτίο αποστολής: Καθολική εφαρμογή από 1η Μάϊου - Ποιους αφορά, οι εξαιρέσεις, τα πρόστιμα
07:55