Τέλος συναγερμού από ύποπτη αποσκευή σε σουηδικό αεροδρόμιο
Έληξε ο συναγερμός που είχε σημάνει νωρίτερα στο αεροδρόμιο Skavsta της Σουηδίας μετά τον εντοπισμό ύποπτης σκόνης σε αποσκευή επιβάτιδας κατά τη διαδικασία του check-in.
Η αποσκευή -η οποία ανήκει σε ηλικιωμένη γυναίκα που ανακρίνεται και λέει πως αγνοεί πως βρέθηκε η σκόνη στην κατοχή της- εξετάζεται από τους πυροτεχνουργούς.
Το αεροδρόμιο Skavsta της Στοκχόμης αποτελεί βάση των low cost εταιρειών και είναι το 5ο μεγαλύτερο της χώρας.
Τουίτ με χάρτη που δείχνει την τοποθεσία του αεροδρομίου και πληροφορίες με τη σταδιακή επαναλειτουργία του
Με το που εντοπίστηκε η ύποπτη αποσκευή, η αστυνομία έδωσε εντολή εκκένωσης ενώ μεγάλη ήταν η καθυστέρηση στις αναχωρήσεις των πτήσεων.
Η αστυνομία βρίσκεται πάντως σε ετοιμότητα, καθώς συναγερμός για παρόμοιο λόγο είχε σημάνει προ ημερών σε ακόμη ένα σουηδικό αεροδρόμιο.
Διαβάστε επίσης:
Απάντηση Μητσοτάκη στους «5»: Πήραμε 36 δις ευρώ από το Ταμείο Ανάκαμψης επ ωφελεία των πολιτών»
20:30
Η Unicef προειδοποιεί για την κατάσταση των παιδιών, των «πρώτων θυμάτων» του πολέμου στο Σουδάν
20:29
Τεθωρακισμένα στην Ουκρανία στέλνει η Λετονία: «Θα σας στηρίζουμε όσο χρειαστεί»
20:20
«Έχουμε λύσει μεγάλο μέρος του μεταναστευτικού», λέει ο Γερμανός καγκελάριος Μερτς
20:12