Τέλος συναγερμού από ύποπτη αποσκευή σε σουηδικό αεροδρόμιο
Έληξε ο συναγερμός που είχε σημάνει νωρίτερα στο αεροδρόμιο Skavsta της Σουηδίας μετά τον εντοπισμό ύποπτης σκόνης σε αποσκευή επιβάτιδας κατά τη διαδικασία του check-in.
Η αποσκευή -η οποία ανήκει σε ηλικιωμένη γυναίκα που ανακρίνεται και λέει πως αγνοεί πως βρέθηκε η σκόνη στην κατοχή της- εξετάζεται από τους πυροτεχνουργούς.
Το αεροδρόμιο Skavsta της Στοκχόμης αποτελεί βάση των low cost εταιρειών και είναι το 5ο μεγαλύτερο της χώρας.
Τουίτ με χάρτη που δείχνει την τοποθεσία του αεροδρομίου και πληροφορίες με τη σταδιακή επαναλειτουργία του
Με το που εντοπίστηκε η ύποπτη αποσκευή, η αστυνομία έδωσε εντολή εκκένωσης ενώ μεγάλη ήταν η καθυστέρηση στις αναχωρήσεις των πτήσεων.
Η αστυνομία βρίσκεται πάντως σε ετοιμότητα, καθώς συναγερμός για παρόμοιο λόγο είχε σημάνει προ ημερών σε ακόμη ένα σουηδικό αεροδρόμιο.
Διαβάστε επίσης:
Ρωσία: Μειώθηκαν τα έσοδα του κρατικού προϋπολογισμού από τις πωλήσεις πετρελαίου και φυσικού αερίου
18:53
Πηγές ΝΔ: «Τα ψέματα έχουν κοντά ποδάρια, ο ΣΥΡΙΖΑ καταγγέλλει όσα υπέγραφε»
18:45
ΑΠΟΒΑΣΗ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ: Πώς η Γροιλανδία διχάζει το ΝΑΤΟ - Η επιμονή Τραμπ και ο κίνδυνος μιας ιστορικής ρήξης
18:37
Πέθανε ο πρώην βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Αθανάσιος Χειμάρας
18:28