ΚΟΣΜΟΣ

Υπάλληλος γνωστής αλυσίδας fast food έκανε κάτι πραγματικά αηδιαστικό

Υπάλληλος γνωστής αλυσίδας fast food έκανε κάτι πραγματικά αηδιαστικό
SCREEN GRAB

Σάλος έχει προκληθεί στη Φλόριντα των ΗΠΑ, μετά τη δημοσιοποίηση ενός βίντεο στο οποίο απαθανατίζεται ένας εργαζόμενος της γνωστής αλυσίδας fast food, «Burger King», να κάνει κάτι πραγματικά αηδιαστικό.

Μια πελάτης τράβηξε βίντεο τον εργαζόμενο, ο οποίος φαίνεται να καθαρίζει ένα βρόμικο τραπέζι με μια επίσης βρόμικη σφουγγαρίστρα, αφού νωρίτερα είχε «περάσει» με αυτήν, το επίσης βρόμικο... πάτωμα!

«Είναι αηδιαστικό πραγματικά. Μόλις είχα φάει στο τραπέζι αυτό. Το έκανες και χτες; Το κάνεις κάθε βράδυ; Το έκανες και το πρωί;», δήλωσε η ίδια στο News4Jax.

Η Κέιτι Ντουράν ισχυρίστηκε μάλιστα πως έστειλε το βίντεο και στα κεντρικά γραφεία του «Burger King» και ότι της απάντησαν απλά: «Ευχαριστούμε που μας ενημερώσατε, τα σχόλια και οι παρατηρήσεις σας θα βοηθήσουν την ομάδα μας».

Από την πλευρά του, εκπρόσωπος της γνωστής αλυσίδας δήλωσε στο News4jax: «Η πράξη που καταγράφεται στο βίντεο είναι απαράδεκτη και δεν συνάδει με τη γραμμή και τους κανονισμούς μας. Έχουμε συγκεκριμένο πρωτόκολλο καθαρισμού και προστασίας των τροφίμων. Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος θα εκπαιδεύσει ξανά την ομάδα και θα τους υπενθυμίσει το πρωτόκολλο».

Δεν έγινε πάντως γνωστό εάν ο συγκεκριμένος εργαζόμενος δουλεύει ακόμα στην αλυσίδα...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ