ΚΟΣΜΟΣ

Νεκρή Ρωσίδα παίκτρια του πόκερ - Ποιο ήταν το μοιραίο λάθος της

Νεκρή Ρωσίδα παίκτρια του πόκερ - Ποιο ήταν το μοιραίο λάθος της
instagram/lilya novikova

Νεκρή στο μπάνιο της βρέθηκε μία Ρωσίδα παίκτρια του πόκερ.  Το πτώμα της 26χρονης βρέθηκε από μια γειτόνισσά της στο μπάνιο του διαμερίσματός της στη Μόσχα την περασμένη Τρίτη.

Φαίνεται ότι η Ρωσίδα παίκτρια του ηλεκτρονικού πόκερ έπαθε ηλεκτροπληξία, ενώ στέγνωνε τα μαλλιά της με το πιστολάκι.

Η Lilya Novikova, γνωστή στους θαυμαστές της ως Lia, ήταν μια σταρ του διαδικτυακού πόκερ. «Κατά την πρωταρχική εξέταση, βρέθηκαν ίχνη ηλεκτρικού τραύματος στο σώμα του θύματος», ανέφερε πηγή στο πρακτορείο TASS.

«Οι συγγενείς της θορυβήθηκαν όταν η κοπέλα δεν απαντούσε στις κλήσεις τους και ζήτησαν από τη γειτόνισσά της να πάει να την τσεκάρει. Εκείνη βρήκε το πτώμα της», δήλωσε η ίδια πηγή.

Η 26χρονη ανέβαζε video streams στο Twitch.tv, μία δημοφιλή πλατφόρμα για live streaming ανάμεσα στους παίκτες του διαδικτύου.

Εκτός από το πόκερ, η Lia ασχολείτο με την κωπηλασία, την πυγμαχία και την τοξοβολία. Στο λογαριασμό της στο Instagram, στο οποίο περιγράφει τον εαυτό της ως «επαγγελματία παίκτρια πόκερ», είχε ανεβάσει φωτογραφίες στις οποίες κάνει snowboard και κολυμπάει, καθώς και να παίζει πόκερ τόσο στο διαδίκτυο, όσο και σε καζίνο.

Σημειώνεται ότι το διαδικτυακό πόκερ είναι τεράστια επιχείρηση με τους κορυφαίους παίκτες να κερδίζουν εκατομμύρια δολάρια.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ