Προδρόμου: Ακόμα μία πρόκληση από τις κατοχικές Αρχές η ανακοίνωση για την Αμμόχωστο
Απάντηση στην ανακοίνωση του ψευδοκράτους για διενέργεια μελέτης με σκοπό το άνοιγμα της Αμμοχώστου, δίνει ο Κύπριος κυβερνητικός εκπρόσωπος, Πρόδρομος Προδόμου, ο οποίος κάνει λόγο για «ακόμα μία πρόκληση από τις κατοχικές Αρχές».
Μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο κ. Προδρόμου εξήγησε ότι η ελληνοκυπριακή πλευρά είχε στο παρελθόν κάνει πρόταση «να διοριστεί μια επιτροπή ειδικών, μία ανεξάρτητη επιτροπή, που θα εκτιμούσε τις ανάγκες για αναστήλωση, την προετοιμασία της πόλης ενόψει της ενδεχόμενης επιστροφής των κατοίκων της».
«Η πρόθεση που εκφράζει το κατοχικό καθεστώς σήμερα, είναι για να βρεθεί ένας τρόπος να υφαρπάξουν περιουσίες από τους νόμιμους κατόχους», τόνισε ο ίδιος.
Ο κ. Προδρόμου, παράλληλα, εξέφρασε την εκτίμησή του ότι η «παρέμβαση πρέπει να σχετίζεται με τα γεγονότα που διαδραματίζονται αυτές τις μέρες στη θάλασσα της Κύπρου».
«Δυστυχώς, το κατοχικό καθεστώς διαρκώς φροντίζει με διάφορους τρόπους είτε να εμπεδώνει, περαιτέρω, τα τετελεσμένα, είτε να δημιουργεί νέα προσκόμματα σε οποιαδήποτε προοπτική για μία συμφωνημένη λύση του Κυπριακού».
Οι προϋποθέσεις για την τριπλή επιστροφή ενοικίου σε γιατρούς, νοσηλευτές και εκπαιδευτικούς στην περιφέρεια
02:00
Κοινωνικός Τουρισμός: Ανοιχτή για όλους τους ΑΦΜ η πλατφόρμα την Κυριακή
01:00
Παρατείνεται η υποβολή αιτήσεων για το πρόγραμμα «Κινούμαι Ηλεκτρικά»
00:30
Σύλληψη πρώην αστυνομικού στην Πάτρα για κατοχή και εμπόριο ναρκωτικών - Χειροπέδες και στον γιο του
23:59