ΚΟΣΜΟΣ

Καταδικάστηκε ο εκατομμυριούχος που έκανε σεξ με 15χρονη σε ιδιωτικό αεροσκάφος

Καταδικάστηκε ο εκατομμυριούχος που έκανε σεξ με 15χρονη σε ιδιωτικό αεροσκάφος
Facebook

Σε ποινή φυλάκισης επτά ετών καταδικάστηκε ο εκατομμυριούχος ο οποίος είχε βάλει το αεροσκάφος του στον αυτόματο πιλότο για να κάνει σεξ με μία 15χρονη.

Ο 53χρονος Stephen Bradley Mell, πρώην CEO επενδυτικής εταιρείας με έδρα τη Νέα Υόρκη, καταδικάστηκε για κατηγορίες που είχαν να κάνουν με τις σεξουαλικές επαφές του με την 15χρονη και για υλικό παιδικής πορνογραφίας. Πλην της ποινής του επιβλήθηκε και το πρόστιμο των 40.000 δολαρίων.

Οι εισαγγελικές αρχές ανέφεραν πως η μητέρα της 15χρονης σύστησε την κόρη της στον 53χρονο ώστε να της κάνει μαθήματα για απόκτηση άδειας πτήσεων. Ο εκατομμυριούχος άρχισε να επικοινωνεί με την ανήλικη τον Ιούλιο του 2017 και πολύ σύντομα οι συζητήσεις του απέκτησαν σεξουαλικό χαρακτήρα.

Όπως αναφέρει το Daily Beast, ο 53χρονος απηύθυνε απρεπείς ερωτήσεις στην 15χρονη, ενώ στη συνέχεια την πήγε στο σπίτι του στο Μπέρμινστερ, λίγο έξω από τη Νέα Υόρκη.

Λίγο αργότερα ο εκατομμυριούχος πήρε την ανήλικη στο ιδιωτικό του αεροπλάνο και σύμφωνα με τους εισαγγελείς, έβαλε το αεροσκάφος στον αυτόματο πιλότο για να κάνουν σεξ.

Ο άνδρας ζητούσε από τη νεαρή να του στέλνει προσωπικές φωτογραφίες στο SnapChat, ενώ κατά τη διάρκεια συνάντησής τους, τράβηξε και ο ίδιος μερικές ακόμη φωτογραφίες, που βρέθηκαν στο κινητό του.

Η ομάδα υπεράσπισης του εκατομμυριούχου σημείωσε πως ο 53χρονος αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα, καθώς το 2012 είχε καταφέρνει να επιβιώσει από ένα αεροπορικό δυστύχημα καθώς έδωσε τη θέση του σε έναν φίλο του.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ