ΚΟΣΜΟΣ

Τραγωδία στη Λεμεσό: Σκότωσε την πρώην σύντροφό του και αυτοκτόνησε

Τραγωδία στη Λεμεσό: Σκότωσε την πρώην σύντροφό του και αυτοκτόνησε
Offsite

Τραγωδία εκτυλίχθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου στη Λεμεσό, όπου ένας 35χρονος φέρεται να πυροβόλησε και να σκότωσε με κυνηγετικό όπλο την 26χρονη πρώην κοπέλα του, πριν βάλει τέλος στη ζωή του.

Νεκροί είναι η Σοφία Ζήνωνος και ο Πέτρος Παπαντωνίου, τα πτώματα των οποίων εντοπίστηκαν στην είσοδο του πεδίου βολής Αγίας Φύλας, περίπου στις 02:30 τα ξημερώματα, σύμφωνα με το δημοσίευμα του offsite.com.cy.

«Κινητοποιήθηκαν τα περίπολα της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λεμεσού καθώς και κλιμάκιο ανακριτών του ΤΑΕ Λεμεσού, όπου έφτασαν στο μέρος και απέκλεισαν τη σκηνή», ανέφερε ο υπεύθυνος ΤΑΕ Λεμεσού.

«Από τις προκαταρτικές εξετάσεις που έχουμε κάνει διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για νεαρό άντρα Ελληνοκύπριο ηλικίας 35 ετών και κοπέλα επίσης Ελληνοκύπρια ηλικίας 26 ετών, οι οποίοι βρίσκονταν νεκροί στο έδαφος», συμπλήρωσε.

Σύμφωνα με τον κ. Σωτηριάδη «από τις περαιτέρω εξετάσεις φαίνεται ότι ο 35χρονος με την 26χρονη διατηρούσαν δεσμό και για λόγους τους οποίους διερευνούμε φαίνεται ότι το τελευταίο χρονικό διάστημα βρίσκονταν σε διάσταση».

«Βρέθηκαν εδώ στο σημείο και φαίνεται ότι υπήρξε μία διαφωνία μεταξύ τους και ο 35χρονος φέρεται να πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο την 26χρονη και στη συνέχεια να έθεσε τέρμα στη ζωή του με το ίδιο όπλο», ανέφερε.

Ερωτηθείς, δε, για το αν τα πτώματα εντόπισε ο πατέρας του 35χρονου, ο υπεύθυνος του ΤΑΕ Λεμεσού είπε πως αυτό θα απαντηθεί από τις καταθέσεις.

Τα αίτια της διπλής τραγωδίας, συνέχισε, θα διερευνηθούν εις βάθος από την ανακριτική ομάδα του ΤΑΕ Λεμεσού, η οποία έχει συσταθεί για το σκοπό αυτό.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ