Αιματοβαμμένος γάμος στον Λίβανο – Άνδρας άνοιξε πυρ γιατί δεν του άρεσε το τραγούδι
Τρεις άνθρωποι σκοτώθηκαν σήμερα, όταν ένας καβγάς κατέληξε σε ανταλλαγή πυροβολισμών, κατά τη διάρκεια ενός γάμου, κοντά στην αρχαία πόλη Μπάαλμπεκ του Λιβάνου, μετέδωσε το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων της χώρας.
Ο τραγουδιστής που εμφανιζόταν στον γάμο βρίσκεται μεταξύ των νεκρών του φονικού διαπληκτισμού, που έγινε μετά τα μεσάνυχτα και στον οποίο τραυματίστηκαν επίσης τέσσερις άνθρωποι, σύμφωνα με τοπικά τηλεοπτικά δίκτυα.
Σύμφωνα με την εφημερίδα Αsharq al Αwsat, ο καβγάς ξεκίνησε όταν ένας άνδρας άνοιξε πυρ εναντίον του τραγουδιστή και του αδελφού του, σκοτώνοντάς τους, προτού πέσει κι ο ίδιος νεκρός. Ο άνδρας φαίνεται πως εξοργίστηκε από τους στίχους ενός τραγουδιού.
Οι πυροβολισμοί αντήχησαν στην περιοχή κι αφού διαδόθηκαν τα νέα, ο στρατός και οι δυνάμεις ασφαλείας ενίσχυσαν την παρουσία τους για να αποφευχθεί το ενδεχόμενο νέων επεισοδίων, μεταδίδει το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων του Λιβάνου.
Ρήγμα στο αγροτικό μπλόκο στα Πράσινα Φανάρια - Αγρότες από Χαλκιδική διαφώνησαν και αποχώρησαν (vid)
15:40
Λευκή Πρωτοχρονιά θα κάνουν και οι Βρετανοί - Σε ποιες περιοχές θα χιονίσει
15:35
«Ocean’s 14»: Πλησιάζει το μεγάλο comeback με Κλούνεϊ, Πιτ, Ντέιμον και Ρόμπερτς
15:26
Πρωτοχρονιάτικα κάλαντα στον Σ. Φάμελλο από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Ποντιακών Σωματείων Καλαμαριάς
15:16